News

Un bărbat din Botoșani a fost găsit mort, cu o băutură lângă el, la un bar. Localnicii au crezut că doarme

Caz tragic la Botoșani: un bărbat a fost găsit mort, cu o băutură lângă el, la un bar. Localnicii au crezut inițial că doarme.
04.04.2023 | 07:36
Un barbat din Botosani a fost gasit mort cu o bautura langa el la un bar Localnicii au crezut ca doarme
Bărbat din Botoșani, găsit mort la un bar din județ, cu o băutură lângă el. Primele date ale medicilor. Sursa foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Un bărbat din Botoșani a fost găsit mort, cu o băutură lângă el. Totul s-a întâmplat pe terasa unui bar. Într-o primă fază, localnicii, care l-au văzut că nu se mișcă, au crezut că doarme.

Bărbat din Botoșani, găsit mort la un bar din județ, cu o băutură lângă el. Primele date ale medicilor

Moarte suspectă pentru un bărbat din nordul Moldovei. Acesta a fost găsit fără suflare în comuna Copălău din Botoșani. Tragedia a fost descoperită la primele ore ale dimineții zilei de luni.

ADVERTISEMENT

La un moment dat, niște localnici au observat silueta acestuia care stătea pe scaun la o masă, în faţa unui bar al cărui program nu era început. Bărbatul nu se mişca şi părea că doarme. Pe masa sa era o sticlă cu bere, consumată pe jumătate.

Un vecin și-a luat inima în dinți și s-a apropiat de el. Avea să observe că bărbatul nu mai respira. El era deja vânăt la faţă. Speriat, acesta a sunat imediat la serviciul 112. În localitate a ajuns un echipaj cu medic al Serviciului Judeţean de Ambulanţă (SAJ).

ADVERTISEMENT

În ciuda faptului că au aplicat manevrele de resuscitare, medicii nu au putut decât să constate decesul. Se pare că bărbatul decedase încă din cursul nopţii, după ce terasa a fost închisă.

Pacientul a fost găsit în stop cardio-respirator. Nu am mai putut decât să constatăm decesul, care a survenit cu câteva ore înainte”, a precizat medicul Carmen Răgoşcă, din cadrul SJA Botoşani, conform MonitorulBt.

ADVERTISEMENT

În acest caz, polițiștii au deschis un dosar pentru ucidere din culpă. După constatarea cazului, oamenii legii au cerut efectuarea unei autopsii pentru a se stabili cu exactitate cauza decesului.

Moarte suspectă la Botoșani și în urmă cu câteva zile

Tot în Botoșani, un alt caz tragic a fost consemnat la finalul lunii martie. Un bătrân în vârstă de 87 de ani a stat timp de câteva ore mort în holul principalul la Spitalul Judeţean, fără să atragă atenţia nimănui.

ADVERTISEMENT

Vârstnicul a fost găsit în holul de la parter, în jurul orei 5 dimineața. Cu doar câteva înainte ce i se administrase un tratament din cauză că era prea agitat. Pacientul era internat în Spitalul de Urgență din Botoșani, de trei zile, cu insuficiență respiratorie.

ADVERTISEMENT
Tags: