News

Un bărbat din Botoșani, ucis cu brutalitate de porcii săi. Animalele l-au mâncat de viu

Un bărbat din Botoșani a avut parte de o moarte cumplită, după ce a sfărșit mâncat de porcii pe care îi deținea în gospodărie.
27.11.2022 | 10:58
Un barbat din Botosani ucis cu brutalitate de porcii sai Animalele lau mancat de viu
Porcii au ucis și mâncat un om din Botoșani.
ADVERTISEMENT

Bărbatul a fost găsit de familie la pământ, sfâșiat de animalele din coteț. Rudele au chemat de urgență ambulanța, însă medicii ajunși la fața locului au constatat decesul.

Bărbat din Botoșani, mâncat de porcii din gospodărie

Potrivit Monitorul de Botoșani, acest caz nu este singular în zonă. În primăvara acestui an un alt bărbat a fost găsit sfâșiat de porcii din gospodărie.

ADVERTISEMENT

Porcii domestici sunt de obicei liniștiți, însă pot deveni agresivi dacă sunt deranjați și atacă oamenii, producând răni grave prin lovire sau mușcare. De altfel, mușcătura unui porc este la fel de puternică precum cea a unui câine agresiv.

Polițiștii au deschis în acest caz un dosar penal pentru ucidere din culpă. Corpul neînsuflețit al bărbatului a fost preluat de medicii legiști pentru a fi efectuată necropsia.

ADVERTISEMENT

Anchetatorii transmis că bărbatul locuia în aceeași curte cu soția sa, într-o comună aproape de Botoșani. La un moment dat, bărbatul s-a dus în coteț la cei trei porci ai familiei, însă nu s-a mai întors niciodată.

După o vreme, rudele bărbatului s-au dus să vadă ce se întâmplă cu acesta, însă l-au găsit sfâșiat. Potrivit surselor din anchetă porcii i-au sfâșiat fața și spatele individului în vârstă de 60 de ani. Bărbatul era deja mort de mai multe ore.

ADVERTISEMENT

În urmă cu jumătate de an un alt bărbat din Botoșani își găsea sfârșitul într-un mod similar. Acesta a fost găsit plin de sânge în coteț și aproape fără suflare. Bărbatul a murit în drum spre spital, rănile fiind mult prea grave.

Individul avea 54 de ani și locuia în comuna Vorona. Anchetatorii au stabilit că animalele l-au atacat pe bărbat și i-au mușcat cu brutalitate părțile moi din zona stomacului.

ADVERTISEMENT

“Pacientul a ajuns în serviciul nostru în stare critică. Se afla în şoc hemoragic, cu o pierdere masivă de sânge, aproape 2.500 de mililitri fiind scoși din cavitatea abdominală şi în hipotermie severă, temperatura măsurată fiind de 25⁰C”, precizau atunci reprezentanții UPU-SMURD.

”A fost vorba despre multiple leziuni ale intestinului subțire, pe mai multe segmente ale acestuia, până la rect, prin agresiune și muşcătura. Prezenta şi o fractură costala. Practic a fost mâncat de viu”, spuneau medicii Spitalului Județean de Urgență.

ADVERTISEMENT