News

Un bărbat din Galați, suspect de infectare cu Covid-19, a amenințat medicii. Jandarmii au intervenit de urgență

03.09.2020 | 16:50
Un barbat din Galati suspect de infectare cu Covid19 a amenintat medicii Jandarmii au intervenit de urgenta
Video. Scene dramatice în Timiș. Jandarmii au intervenit pentru a lua copiii unor părinți care trăiau la cort
ADVERTISEMENT

Un bărbat suspect că ar fi infectat cu Covid-19 a amenințat medicii și a refuzat să meargă la spital.

Jandarmii au fost nevoiți să intervină și l-au amendat pe bărbat, dar și pe prietenul acestuia, care devenise agresiv.

ADVERTISEMENT

Incidentul s-a produs la Galați, la o zi după ce același bărbat fusese amendat cu 1.000 de lei pentru că făcut scandal la Spitalul Județean Galați.

Un bărbat, suspect de infectare cu Covid-19, a amenințat medicii și jandarmii

Conform unui comunicat al Inspectoratului de Jandarmi Județean Galați, jandarmii au intervenit după ce s-a solicitat ajutorul acestora la 112, de către un echipaj medical de ambulanță care a fost amenințat de doi bărbați.

ADVERTISEMENT

La faţa locului jandarmii au aplanat conflictul şi din verificările făcute a rezultat faptul că joi dimineaţă o persoană a sesizat la 112 că un prieten al său prezintă simptome specifice COVID-19. În momentul în care a ajuns echipajul medical, bărbatul, în vârstă de 25 ani, a devenit recalcitrant şi a refuzat să îi însoţească către Spitalul de Urgenţă Galaţi.

Pentru a preveni escaladarea situaţiei au fost chemaţi jandarmii, iar la vederea oamenilor legii bărbatul a fugit în apartament şi s-a închis în casă, este precizat în comunicat, conform news.ro.

ADVERTISEMENT

În apărarea bărbatului a sărit prietenul său, un individ agresiv care a înrăutățit situația.

Prietenul, un bărbat în vârstă de 33 ani, a fost avertizat de către jandarmi că în cazul în care nu încetează cu ameninţările şi injuriile la adresa forţelor de ordine vor fi luate măsuri legale împotriva acestuia.

ADVERTISEMENT

Cel în cauză nu a ţinut cont de recomandarea jandarmilor şi a încercat să îi împingă, motiv pentru care a fost condus, forţat, la sediul secţiei de poliţie unde a i-a fost aplicată o amendă în valoare de 3.000 lei pentru împiedicarea, sub orice formă, a organelor însărcinate cu menţinerea ordinii publice de a-şi îndeplini obligaţiile de serviciu privind legitimarea sau conducerea unei persoane la sediul poliţiei ori al altui organ de stat”, menționează cei de la IPJ Galați.

ADVERTISEMENT
Tags: