News

Un bărbat din Grădiștea și-a înjunghiat mortal soacra. Fosta soție a acestuia, rănită grav

Caz tragic în Ilfov. Un bărbat din Grădiștea şi-a înjunghiat mortal fosta soacră şi apoi s-a sinucis. Fosta soție a acestuia a fost rănită grav în atac.
20.06.2021 | 18:51
Un barbat din Gradistea sia injunghiat mortal soacra Fosta sotie a acestuia ranita grav
ADVERTISEMENT

Un bărbat din comuna Grădiştea (județul Ilfov) şi-a înjunghiat fosta soţie şi fosta soacră, iar apoi şi-a luat viața. Din păcate, cea de-a doua murit în urma rănilor extrem de grave.

După atac, individul s-a sinucis. Evenimentul tragic a fost consemnat duminică după-amiază.

Caz tragic în Ilfov. Un bărbat din Grădiștea şi-a ucis fosta soacră şi apoi s-a sinucis

Crima s-a produs în casa fostei soții a criminalului, din comuna Grădiştea, judeţul Ilfov.

Agresorul în vârstă de 56 de ani, înarmat cu un cuţit, care avea un ordin de protecţie emis pe numele său din partea fostei soţii, a intrat cu forţa în casa femeii şi a înjunghiat-o pe aceasta și pe fosta soacră, scrie Antena 3.

ADVERTISEMENT

În primă fază, acesta a lovit-o de mai multe ori cu cuţitul pe fosta soție. Ulterior, acesta a înjunghiat-o şi pe fosta sa soacră, de mai multe ori, ai apoi s-a înjunghiat singur. Aceasta din urmă a murit.

Vecinii familiei au auzit scandalul şi au sunat imediat la numărul unic de urgenţă 112.

Comunicatul IPJ Ilfov legat de crima din Ilfov

Potrivit Poliției Ilfov, tragedia a fost consemnată după ora 17:00. Imediat, la locul crimei a ajuns un echipaj medical pentru acordarea ajutorului de specialitate.

ADVERTISEMENT

Din păcate, pentru femeia în vârstă nu s-a mai putut face nimic. Fosta soție a criminalului este în viață. În ceea ce-l privește, acesta s-a sinucis.

În jurul orelor 17:23 Inspectoratul de Poliție a fost sesizat de către o femeie, cu privire la faptul că în satul Grădiștea, într-o locuință s-a prezentat fostul soț care și-a înjunghiat fosta soție și pe mama acesteia.

ADVERTISEMENT

La fața locului s-au deplasat imediat conducerea IPJ Ilfov și polițiștii orașului Otopeni, pentru efectuarea de activități specifice.

Cu ocazia primelor verificări, în locuință au fost găsite cele 2 victime, dintre care fosta soție, în viață, dar prezentând semne de agresiune fizică, precum și mama acesteia, însă decedată.

ADVERTISEMENT

Într-una din camerele locuinței, a fost găsit bărbatul, bănuit de comiterea faptei, acesta fiind decedat.

De asemenea, la locul faptei, s-a prezentat un echipaj medical, care acordă îngrijiri de specialitate. Polițiștii au stabilit identitatea celor trei persoane.

Se efectuează cercetări pentru stabilirea situației de fapt și de drept și luarea măsurilor legale care se impun”, se arată într-o informare a IPJ Ilfov.

ADVERTISEMENT