News

Un bărbat din Italia și-a crezut familia posedată. Soția și doi copii, morți într-un ritual de exorcizare: „Era un diavol în casă”

Crimă terifiantă în Italia. Și-a ucis familia într-un ritual de exorcizare. O fată de 17 ani, al treilea copil al cuplului, găsită în viață.
12.02.2024 | 14:29
Un barbat din Italia sia crezut familia posedata Sotia si doi copii morti intrun ritual de exorcizare Era un diavol in casa
Un bărbat din Italia și-a ucis familia într-un ritual de exorcizare. Foto Facebook Il Messaggero
ADVERTISEMENT

Un bărbat din Italia și-a crezut familia posedată și a ajuns să își omoare soția și doi băieți într-un presupus ritual de exorcizare. Scenele șocante au fost descoperite, la finalul săptămânii, în casa familiei din Altavilla Milicia, regiunea Palermo.

Un bărbat din Italia și-a ucis familia într-un ritual de exorcizare

Giovanni Barreca, în vârstă de 54 de ani, și-a ucis partenera de viață și băieții, susținând că cei trei erau posedați de diavol. Chiar bărbatul, de profesie zidar, este cel care a anunțat autoritățile la câteva zile de la comiterea faptelor.

ADVERTISEMENT

Fata cea mare a cuplului, în vârstă de 17 ani, este singura supraviețuitoare. Ea a fost găsită într-o stare confunză, cel mai probabil fiind drogată de către tată. Bărbaul a sunat la poliție și a mărturisit că și-a ucis familia.

Ajunși la casa din Altavilla Milicia, oamenii legii au descoperit scenele macabre, desprinse parcă din filmele de groază. Soția lui Giovanni, Angela Salamone, care ar fi împlinit 41 de ani marți, a fost găsită într-o groapă, în grădina casei.

ADVERTISEMENT

Se pare că bărbatul i-a incendiat trupul, iar apoi l-a îngropat superficial. Cadavrele celor doi băieți, în vârstă de 15 și 5 ani, au fost descoperite în locuință, în camerele lor. Copiii ar fi fost sugrumați cu lanțuri.

Ce a declarat fata de 17 ani anchetatorilor

Al treilea copil al familiei, fata de 17 ani, a fost găsită într-o altă încăpere a casei. Anchetatorii bănuiesc că ar fi fost drogată de tatăl ucigaș. Minora a spus polițiștilor că bărbatul „a făcut un ritual de exorcizare pentru a alunga diavolul”.

ADVERTISEMENT

De altfel, faptele au fost recunoscute de individ, spunând că „era un diavol în casă”, potrivit L’Unita. În urma cercetărilor, oamenii legii au aflat că ucigașul a fost ajutat de două persoane, un cuplu care locuia în apropiere de familia lui Giovanni Barreca.

Atât tatăl criminal, cât și ceilalți doi oameni, au fost arestați. Anchetatorii nu au precizat cu exactitate cum au contribuit persoanele respective la comiterea atrocităților. Giovanni Barreca era un fanatic religios, așa cum spun și vecinii cuplului.

ADVERTISEMENT

Fiind activ în comunitatea evanghelică locală, el ar fi cunoscut celelalte două persoane, care l-au ajutat în ritualul de exorcizare. Ei se întâlneau frecvent pentru sesiuni de rugăciuni. Rămâne ca oamenii legii să stabilească, în mod clar, cum a avut loc tragedia.

 

 

ADVERTISEMENT