News

Un bărbat din Neamț a gonit cu poliția pe urme după ce a lovit femeia de pe locul din dreapta. Cum s-a sfârșit urmărirea

11.11.2020 | 23:45
Un barbat din Neamt a gonit cu politia pe urme dupa ce a lovit femeia de pe locul din dreapta Cum sa sfarsit urmarirea
Poliția a reușit să prindă un bărbat care și-a lovit concubina cu violență în mașină. Foto: captură de ecran
ADVERTISEMENT

Bărbatul în vârstă de 79 de ani a fost văzut în trafic lovindu-şi concubina de 42 de ani, aflată pe scaunul din dreapta.

Un parlamentar a filmat scena și a trimis-o autorităților.

Bărbatul a încercat să fugă, dar a fost prins de către autorități.

Un bărbat și-a lovit cu violență concubina, apoi a încercat să fugă

Parlamentarul Iulian Bulai este cel care a filmat scena şi a sunat la 112, spunând că „Din maşină, am văzut azi o femeie, pasager în altă maşină, luată la pumni de şofer. Am sunat la poliţie.”

ADVERTISEMENT

Mesajul lui Bulai a fost postat pe Facebook, unde acesta continuă: „În video nu se vede că femeia avea sânge pe faţă şi o rană proaspătă la nas – fiindcă am încercat să protejăm imaginea victimei. Dar urmele pumnilor erau acolo.”

Parlamentarul spune că urmărirea s-a desfăşurat de-a lungul a câţiva kilometri, bărbatul refuzând să tragă pe dreapta şi ulterior, după ce a oprit autovehiculul, să iasă din maşină. Întâmplarea a avut loc în localitatea Girov, Bulai mulţumind Poliţiei locale pentru promptitudine, conform Ştiri de Neamţ, conform adevărul.ro.

ADVERTISEMENT

Primele informaţii arată că bărbatul are 79 de ani, fiind din Girov, iar concubina sa are 42 de ani şi este din Piatra Neamţ. Poliţiştii au întocmit un dosar penal în urma celor întâmplate.

Acesta nu este singurul caz de violență petrecut în ultima perioadă.

O asistentă de la Secția de Anestezie și Terapie Intensivă (ATI) din Spitalul Județean de Urgență Giurgiu a fost bătută crunt de o altă colegă, chiar în spital.

ADVERTISEMENT

Izbucnirea asistentei violente a venit într-un episod de gelozie extremă, se arată în mesajul postat de cadrul medical pe pagina ei de Facebook.

Victima povestește că a fost băgată cu forța în cabinetul unui medic al spitalului acolo unde a fost agresată, în mod repetat, cu pumnii și cu picioarele.

ADVERTISEMENT

Victima a povestit într-o postare pe Facebook cum a avut loc incidentul petrecut pe 15 octombrie chiar în Spitalul Județean de Urgență Giurgiu.

Femeia dezvăluie că a fost lovită, în mod repetat, cu pumnii și cu picioarele. Aceasta spune că totul a pornit de la un zvon pe care asistenta agresoare l-ar fi auzit despre medicul cu care ar avea o relație.

ADVERTISEMENT
Tags: