News

Un bărbat din Sighetul Marmației și-a înjunghiat soția de față cu cei doi copii minori

02.01.2021 | 22:04
ADVERTISEMENT

Un bărbat din Sighetul Marmației și-a înjunghiat soția, cu sânge rece, chiar sub ochii celor doi copii ai lor.

Victima are 36 de ani și a ajuns în stare gravă la spital după ce soțul a înjunghiat-o sub privirile copiilor de 10, respectiv 12 ani.

ADVERTISEMENT

Conform Adevărul, bărbatul se afla sub influența alcoolului în prima zi a noului an și, pe seama unui conflict spontan, și-a înjunghiat soția.

Un bărbat din Maramureș și-a înjunghiat soția de față cu cei doi copii

Femeia va necesita 30 de zile de îngrijiri medicale, conform reprezentanților Poliției, astfel că bărbatul va răspunde penal pentru fapta sa.

ADVERTISEMENT

În urma examinării medico-legale a victimei s-a concluzionat că cea în cauză prezenta leziuni care s-au putut produce prin lovire cu un obiect inţepător, în cadrul unei heteroagresiuni, fiindu-i pusă în pericol viaţa şi integritatea fizică şi necesitând 25-30 de zile de îngrijiri medicale pentru vindecare”, au transmis reprezentanții IPJ Maramureș.

Bărbatul va fi anchetat pentru tentativă de omor,conform aceleiași surse. Cazul va fi preluat, în acest sens, de un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Maramureș.

ADVERTISEMENT

În acest context, cauza a fost preluată de către un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Maramureş şi se continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunii de tentativă la omor”, au transmis reprezentanţii IPJ Maramureş.

Este al doilea caz de înjunghiere raportat de autorități în prima zi a anului nou. Un băiat de 16 ani a murit după ce a fost înjunghiat în torace în Arad. Tânărul a fost transportat la Spitalul Clinic de Urgență Arad, unde a intrat direct în operație.

ADVERTISEMENT

Atacatorul are tot 16 ani și se află în acest moment în arest. Acesta va fi prezentat în cursul zilei de astăzi la Tribunalul din Arad urmând a se stabili ce măsuri preventive i se vor aplica.

ADVERTISEMENT