News

Un bărbat fără permis, la volanul unui autoturism cu numere false, a lovit 10 mașini în Constanța

26.02.2021 | 23:32
Un barbat fara permis la volanul unui autoturism cu numere false a lovit 10 masini in Constanta
ADVERTISEMENT

Un bărbat din Constanța de 49 de ani a creat haos în oraș, vineri seara. Fără permis, acesta s-a urcat la volanul unei mașini cu numere false și a lovit alte 10 autovehicule care erau parcate pe o stradă.

Potrivit reprezentanților Inspectoratului de Poliție al Județului Constanța, agenții rutieri au fost sesizați cu privire la producerea unui eveniment rutier pe strada Brizei din municipiul de la malul Mării.

ADVERTISEMENT

Ajunși la fața locului, aceștia au depistat un ”șofer” fără niciun act adecvat acestei posturi care, pe deasupra, se afla și la volanul unei mașini cu numere false. Acest lucru îl va costa destul de scump din punct de vedere penal.

Un șofer fără permis a lovit 10 mașini în Constanța

Potrivit primelor informații, evenimentul rutier de vineri seară s-a petrecut în jurul orei 18.30. Atunci, polițiștii constănțeni au fost sesizați cu privire la producerea unui eveniment rutier pe strada Brizei din municipiul Constanța.

ADVERTISEMENT

După primele cercetări, s-a stabilit faptul că un bărbat, de 49 de ani, aflat la volanul unui autovehicul, ar fi avariat 10 autoturisme care se aflau parcate.

După ce au verificat în bazele de date, polițiștii rutieri au stabilit faptul că bărbatul în cauză nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

ADVERTISEMENT

Încălcările multiple ale legii nu s-au oprit aici pentru cetățean. Poliția mai anunță că autoturismul pe care acesta îl conducea fără permis avea montate plăcuțe cu numere de înmatriculare false.

Ziua de Constanța notează că unii martori ar fi spus că șoferului vinovat de aceste avarii multiple i s-ar fi făcut rău în timp ce conducea.

ADVERTISEMENT

”Din verificările efectuate în bazele de date, poliţiştii rutieri au stabilit faptul că bărbatul în cauză nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, iar autoturismul avea montate plăcuţe cu numere de înmatriculare false”, au precizat reprezentanţii IPJ Constanţa.

Bărbatul fără carnet, dar cu dosar penal, a ajuns la spital

Autorul tamponărilor a fost transportat la spital pentru a i se acorda îngrijiri medicale de specialitate.

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală, a transmis Cristina Gavriloaie, purtătorul de cuvând al IPJ Constanța, pentru sursa citată.

ADVERTISEMENT
Tags: