News

Un bărbat plecat la pescuit a fost găsit mort în râul Bistrița. Era dispărut de două zile

12.08.2020 | 18:29
Un barbat plecat la pescuit a fost gasit mort in raul Bistrita Era disparut de doua zile
ADVERTISEMENT

Un bărbat din Neamț, plecat la pescuit, a fost găsit mort în râul Bistriță miercuri după-amiază. Omul, în vârstă de 57 de ani, plecase în urmă cu două zile și niciun membru al familiei nu mai știa de el.

Pompierii au fost sunați de familia disperată ca să anunțe dispariția bărbatului. Apropiații au sunat la 112 pentru că timp de 48 de ore nu reușiseră să dea de el.

ADVERTISEMENT

Potrivit IPJ Neamt, acesta a plecat la pescuit în seara zilei de luni, 10 august, însă nu s-a mai intors acasă. Marți seara, 11 august, sora barbatului a reclamat dispariția, polițiștii demarând căutari. Pe malul răului au fost găsite uneltele de pescuit, dar nici urmă de bărbat.

Bărbatul găsit mort plecase la pescuit. Două zile n-a dat nimeni de urma lui

Pompierii, cu ajutorul scafandrilor, au reușit miercuri să recupereze din apele tulburi ale râului Bistrița, trupul bărbatului. Operațiunea a durat mai bine de 3 ore.

ADVERTISEMENT

După lungi căutări a fost găsit cadavrul.

În urma unui apel la 112, pompierii pietreni au intervenit cu o autospecială complexă de intervenție, o barcă și o autospecială pentru scafandri pentru căutarea unei persoane posibil înecată în apele râului Bistrița, pe raza orașului Roznov.

La misiune a participat și un scafandru din cadrul Detașamentului Piatra Neamț. După aproximativ patru ore de căutări, pompierii au găsit în apele râului Bistrița un bărbat de aproximativ 57 de ani, fără semne vitale”, a afirmat Irina Popa, purtator de cuvant ISU Neamt.

ADVERTISEMENT

Acum, familia îndurerată se pregătește de înmormântare.

Tags: