News

Un bărbat și-a înjunghiat colegul de cameră pentru că i-a consumat mâncarea și băutura. Ce pedeapsă va primi

Un bărbat din Vâlcea și-a înjunghiat colegul de cameră pentru că i-a consumat mâncarea și băutura, iar acum a ajuns în arest pentru 30 de zile.
10.07.2023 | 14:17
Un barbat sia injunghiat colegul de camera pentru ca ia consumat mancarea si bautura Ce pedeapsa va primi
Un bărbat și-a înjunghiat colegul de cameră. Foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Vâlceanul nu a suportat ideea că a rămas fără mâncare și băutură, astfel că a deci să-și pedepsească colegul de cameră. Fără să stea pe mult pe gânduri, individul a pus mâna pe un cuțit și și-a înjunghiat colegul de apartament în burtă, iar acum victima are nevoie de 30 de zile de îngrijiri medicale.

Un bărbat și-a înjunghiat colegul de cameră

Tot pentru 30 de zile a ajuns după gratii atacatorul, pentru gestul comis. ”Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Vâlcea au dispus începerea urmăririi penale față de un inculpat acuzat că și-a înjunghiat colegul de muncă și de apartament pe motiv că i-a consumat mâncarea și băutura. Pe numele inculpatului a fost emis un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile”, au transmis procurorii, conform Observatornews.ro.

ADVERTISEMENT

”În noaptea de vineri spre sâmbătă, inculpatul, în timp ce se afla împreună cu victima, colegul său de muncă și de apartament, într-o locuință din Râmnicu Vâlcea, i-a reproșat acesteia că i-a consumat mâncarea și băutura, ocazie cu care l-a înjunghiat în abdomen cu un cuțit. Victima a fugit și s-a refugiat în fața scării blocului, unde a fost găsită de polițiști, în timp ce agresorul ar fi rămas în apartament.

Victimei i-au fost cauzate leziuni care necesită 25-30 de zile de îngrijiri medicale, care i-au pus viața în pericol, fiind supusă unei intervenții chirurgicale de urgență.Cercetările în acest caz continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativă de omor”, a transmis IPJ Vâlcea. Pentru fapta sa, bărbatul ar putea ajunge după gratii pentru o perioadă lungă de timp.

ADVERTISEMENT

Un caz la fel de grav a fost raportat în Marea Britanie, unde un român și-a ucis colegul de cameră, un cetățean rus. Se pare că individul se credea un asasin profesionist din seria Hitman, mai exact Agentul 47. Eugen Coman, în vârstă de 34 de ani, l-a ucis pe Leonid Laboshin, un bărbat în vârstă de 31 de ani, în timp ce se aflau în bucătăria casei unde locuiau în Oxfordshire, Marea Britanie.

Anchetatorii cred că Eugen, care devenise obsedat cu personajul din seria Hitman și chiar se îmbrăca la costum asemeni ”idolului” său, a devenit gelos pe rus pentru că ar fi plecat într-o vacanță cu o prietenă comună, de care românul se simțea, de asemenea, atras. ”Românul s-a înfuriat când i-a văzut pe Leonid și pe Maria Fando (prietena comună n.r.) glumind pe seama documentelor de imigrare și a început să-l înjunghie pe bărbatul de 31 de ani, provocându-i 27 de răni.

ADVERTISEMENT

Maria a fugit la casa unui vecin și a fost chemată poliția, care a găsit cadavrul lui Leonid înfășurat într-un cearșaf în grădină”, au transmis jurnaliștii de la Daily Mail. Coman a fost găsit acasă la fratele său în Witney, unde era îmbrăcat într-un costum negru și cravată, cu capul ras.

Anchetatorii au înțeles imediat că au de-a face cu un personaj bizar, care i-ar fi cerut fratelui său să-l radă în cap în dimineața crimei. Românul a recunoscut că și-a ucis colegul de apartament, însă a pledat ”vinovat de omor prin imprudență pe motiv de responsabilitate diminuată”, pentru că nu ar fi fost în deplinătatea facultăților mintale.

ADVERTISEMENT

Că atacatorul ar avea probleme psihice o confirmă și seria de percheziții a polițiștilor britanici, care au găsit acasă la Eugen diverse lucruri bizare care subliniau obsesia bărbatului pentru Agentul 47 din seria Hitman. Astfe, românul avea acasă un cuțit cu urme de sânge, dar și fragmente arse din documentele sale de imigrare.

ADVERTISEMENT
Tags: