News

Un soț și-a prins soția că-l înșală cu ajutorul a doi papagali: “Bărbatul meu nu-i acasă, vino!”

Caz neobișnuit de infidelitate: un bărbat și-a prins soția că-l înșală cu ajutorul a doi papagali. Secretele scoase pe ”cioc” de păsări.
16.04.2024 | 19:31
Un sot sia prins sotia cal insala cu ajutorul a doi papagali Barbatul meu nui acasa vino
Cu ajutorul a doi papagali, un bărbat din Turcia și-a prins soția că-l înșală. Sursa foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

În Turcia, un bărbat și-a prins soția că-l înșală cu ajutorul a doi papagali din locuință. Imediat, a intentat divorț, iar în instanță au fost chemați ca martori inclusiv papagalii.

Cu ajutorul a doi papagali, un bărbat din Turcia și-a prins soția că-l înșală

După cum bine se știe, caracteristica specială a acestor păsări este aceea că repetă multe dintre frazele care se spun într-o locuință. Tocmai din acest motiv, cei doi soți din Turcia au ajuns în instanță, unde vor să pună capăt mariajului.

ADVERTISEMENT

Soțul încornorat a aflat că partenera sa de viață are o relație extraconjugală în momentul în care el nu este acasă. Probabil că nu afla niciodată acest lucru dacă niște ”prieteni” din locuință nu l-ar fi avertizat.

Într-o zi, papagalii săi au început să repete constant fraza: ”Bărbatul meu nu-i acasă, vino!”. Automat, bărbatul a intrat la serioase bănuieli în legătură cu fidelitatea soției sale.

ADVERTISEMENT

După această dezvăluire gravă, soțul înșelat a decis să ia măsuri legale și să intenteze un proces împotriva partenerei sale de viață. Cazul a fost adus în fața magistraților din Istanbul.

Cei doi soți au apărut în fața unui judecător de la Palatul de Justiție din Istanbul. În ciuda faptului că numele celor implicați în acest caz rar nu au fost dezvăluite, reclamantul a putut fi văzut însoțit de papagalii săi. Ei au devenit martori neașteptați ai infidelității soției sale.

ADVERTISEMENT

Chiar avocatul reclamantului a făcut o fotografie a clientului său în drum spre audiere. În imaginea postată pe rețeaua X (fostul Twitter) bărbatul apare alături de cei doi papagali ai săi, potrivit site-lui Eseuro.com.

Nu este prima dată când papagalii intră într-o sală de judecată pentru a depune mărturie în anumite cauze judecătorești. În 2017, un papagal s-a dovedit util în rezolvarea unui caz de crimă în Italia, mai exact la Cagliari.

ADVERTISEMENT

Caz similar de infidelitate și în Kuweit

Cazul din Turcia nu este primul în care animalele de companie devin martorii infidelității stăpânilor lor. Într-un incident similar, ”mărturia” unui papagal a scos la iveală infidelitatea unui cuplu din Kuweit.

Soția, care bănuia infidelitatea soțului ei, a luat în cele din urmă decizia de a se despărți. Ea a auzit frazele repetate ale papagalului care indicau o aventură a acestuia cu femeia de serviciu.

ADVERTISEMENT
Imagini de neînțeles în București. Gardă de onoare, antemergătoare BMW și circulație blocată....
Imagini de neînțeles în București. Gardă de onoare, antemergătoare BMW și circulație blocată. Pe cine escortau
Împărțeala banilor din drepturile TV arată cât valorează fotbalul nostru sărac: avem sumele...
Împărțeala banilor din drepturile TV arată cât valorează fotbalul nostru sărac: avem sumele exacte
FOTO EXCLUSIV Echipamentul jalnic al lotului olimpic al României a înfuriat-o pe Dana...
FOTO EXCLUSIV Echipamentul jalnic al lotului olimpic al României a înfuriat-o pe Dana Budeanu: „Arată ca puii de Crevedia”. COSR a primit bani de la Dedeman pentru o vestimentație comparată cu hainele de lucru ale muncitorilor nepalezi
Aproape toată ţara a intrat sub avertizare cod galben de ploi torențiale, grindină...
Aproape toată ţara a intrat sub avertizare cod galben de ploi torențiale, grindină și vijelii. Vreme severă până la noapte
Cum a apărut, la 48 de ani, cea mai cunoscută amantă din România,...
Cum a apărut, la 48 de ani, cea mai cunoscută amantă din România, ce a trăit 16 ani cu un milionar însurat! Imagini provocatoare
Ilinca Vandici, mesaj neașteptat pentru Bianca Drăgușanu:
Ilinca Vandici, mesaj neașteptat pentru Bianca Drăgușanu: "Nu te mai posta cu abundență, lux. Ține-le pentru tine". Ce a dezvăluit Teo Trandafir despre Gabi Bădălău
VESTE bună pentru PENSIONARI: CREȘTERI FOARTE MARI!, anunță Șeful Casei de Pensii
VESTE bună pentru PENSIONARI: CREȘTERI FOARTE MARI!, anunță Șeful Casei de Pensii
Cine este tinerica pentru Bebe Cotimanis și-a părăsit soția
Cine este tinerica pentru Bebe Cotimanis și-a părăsit soția
Vin vremuri îmbelșugate pentru aceste zodii. Își vor umple buzunarele
Vin vremuri îmbelșugate pentru aceste zodii. Își vor umple buzunarele
Radu Mazăre, tată la 55 de ani din închisoare. Imagini din camera intimă...
Radu Mazăre, tată la 55 de ani din închisoare. Imagini din camera intimă de la Jilava, unde el și soția lui l-au conceput pe Aris.
Cauza morții Raisei, fetiţa de doi ani găsită fără viață pe câmp, a...
Cauza morții Raisei, fetiţa de doi ani găsită fără viață pe câmp, a fost stabilită. Detalii cu puternic impact emoțional
Scriitorul român căruia soția îi căuta amante: „Gospodăria noastră s-a despărţit în două..”
Scriitorul român căruia soția îi căuta amante: „Gospodăria noastră s-a despărţit în două..”