News

Un bărbat și-a urmărit iubita sute de kilometri și a înjunghiat-o. Polițiștii îl caută în tot județul

Un bărbat din Vâlcea și-a bătut iubita, după care a înjunghiat-o, în fața blocului. Martorii spun că individul a fugit după câteva minute de la comiterea faptei.
08.02.2024 | 16:20
Un barbat sia urmarit iubita sute de kilometri si a injunghiato Politistii il cauta in tot judetul
Un bărbat și-a urmărit iubita sute de kilometri pentru a o înjunghia. Polițiștii îl caută în tot județul
ADVERTISEMENT

Bărbatul în vârstă de 35 de ani este acum căutat de polițiști, care știu că acesta era originar din Constanța. Victima, o femeie tot de 30 de ani, tot din Constanța, a fost transportată la spital, acolo unde medicii o vor ține sub supraveghere și îi vor trata rănile.

Un bărbat și-a urmărit iubita sute de kilometri pentru a o înjunghia

Anchetatorii au un caz aparent complicat, pentru că nimeni nu înțelege ce căutau victima și agresorul în Vâlcea, la sute de kilometri distanță de casă. “Polițiștii au constatat că, pe fondul unor neînțelegeri mai vechi, între un bărbat în vârstă de 35 de ani, din județul Constanța și concubina sa, o femeie în vârstă de 30 de ani, tot din județul Constanța.

ADVERTISEMENT

Aici s-a iscat un conflict spontan în timpul căruia bărbatul ar fi lovit-o pe femeie cu pumnii în zona capului și i-ar fi provocat leziuni la piciorul drept cu un obiect tăietor – înțepător”, au transmis reprezentanții IPJ Vâlcea.

”Imediat după agresiune, bărbatul a plecat într-o direcție necunoscută. Femeia a fost transportată la o unitate medicală pentru acordarea de îngrijiri medicale. Polițiștii fac cercetări în vederea depistării bărbatului, urmând să se stabilească circumstanțele și cauzele care au determinat comiterea faptei”, au anunțat și reprezentanții ISU.

ADVERTISEMENT

Caz extrem de complicat pe străzile din Vâlcea, unde o femeie a fost bătută

Conform Vocea Vâlcii, victima a fost cea care a sunat la 112. Polițiștii efectuează acum cercetări pentru a afla care a fost motivul pentru care bărbatul și-a atacat fosta iubită, însă presa locală a prezentat o ipoteză cu totul neobișnuită.

Cert e că acesta s-a făcut nevăzut, astfel că este acum căutat de o armată de polițiști și jandarmi. Situația ar putea fi și mai complicată decât se pare, conform seintamplainvalcea.ro.  Conform sursei citate, agresorul ar fi de fapt iubitul și, în același timp, proxenetul victimei, iar scandalul ar fi pornit de la faptul că femeia ar fi refuzat să urmeze acest stil de viață.

ADVERTISEMENT

Potrivit surselor noastre, ar fi vorba despre un caz clasic de prostituție. Agresorul ar fi iubitul și, în același timp, proxenetul victimei, iar conflictul ar fi pornit de la refuzul femeii de a mai presta servicii”, arată sursa citată.

Conform unor surse din anchetă, victima fugise din Constanța alături de o altă femeie, însă a fost urmărită de agresor, care a decis să o pedepsească. Incidentul a avut loc în cartierul Traian, în spatele zonei ”24 de trepte”.

ADVERTISEMENT

Din fericire, femeia este în afara oricărui pericol, potrivit medicilor. Individul riscă să stea acum ani grei după gratii, mai ales dacă femeia va depune plângere și se va dovedi că proxenetismul era una dintre pasiunile sale.

ADVERTISEMENT