News

Un bărbat și o femeie, morți într-un accident produs în Ialomița. Impact puternic între două mașini

Un grav accident a avut loc marți, în jurul prânzului, în Ialomița. Impactul puternic dintre două mașini a dus la decesul a două persoane și la rănirea altor patru.
08.08.2023 | 15:56
Un barbat si o femeie morti intrun accident produs in Ialomita Impact puternic intre doua masini
Grav accident în Ialomița: doi oameni decedați și patru răniți, după un impact violent pe ”Drumul morții”. Sursa foto: Info Trafic 24 / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Un grav accident rutier a avut loc, marți, pe ”Drumul morții” – DN 2 din județul Ialomița. Doi oameni au murit și patru au ajuns la spital după impactul violent dintre două mașini.

Grav accident în Ialomița: doi oameni decedați și patru răniți, după un impact violent pe ”Drumul morții”

Din informațiile oferite de Info Trafic 24, impactul dintre cele două mașini, un Renault Clio și un Hyundai, a avut loc în jurul orei 12:00, undeva între localitățile Sinești și Movilița. Au rezultat nu mai puțin de șase victime.

ADVERTISEMENT

Din păcate, pentru doi pasageri nu s-a mai putut face nimic. Alte patru persoane, dintre care trei adulți și un minor cu vârsta de aproximativ 11 ani, conștiente, cooperante și neîncarcerate, au avut nevoie de îngrijiri medicale.

Au murit în acest accident cumplit un bărbat și o femeie, ambii din Focșani. Bărbatul în vârstă de 72 de ani și femeia de 73 de ani se aflau în autoturismul Renault Clio. Acesta a intrat în coliziune cu un autoturism Hyundai înmatriculat în județul Suceava.

ADVERTISEMENT

În urma impactului puternic, focșănenii au decedat pe loc. Trupurile lor au fost scoase fără viață dintre fiarele contorsionate de echipajele de intervenție ale ISU Ialomița.

”În cursul zilei de marți, 8 august, în jurul orei 12:00 s-a produs un accident de circulație pe DN 2, între localitățile Sinești și Movilița, soldat cu decesul a două persoane și vătămarea corporală a altor patru. Din verificările efectuate a reieșit că accidentul s-ar fi produs ca urmare a coliziunii dintre două autoturisme care circulau din sens opus.

ADVERTISEMENT

În urma impactului, unul dintre conducătorii auto și un pasager din același autoturism au decedat. Alte patru persoane din celalalt autovehicul au fost rănite și transportate la unități medicale. Traficul în zonă se desfășoară alternativ”, au transmis reprezentanții IPJ Ialomița.

Numeroase echipaje de intervenție deplasate la locul accidentului

ISU Ialomița anunță că a intervenit la locul accidentului cu numeroase dispozitive. E vorba de detașamentul de pompieri Urziceni, cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, o autospecială de descarcerare și o ambulanță SMURD.

ADVERTISEMENT

Au mai acționat în zonă: două echipaje ale Serviciului Județean de Ambulanță Ialomița, o autospecială de stingere cu apă și spumă, o autospecială de descarcerare și o ambulanță SMURD din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență București-Ilfov. A ajuns la fața locului și elicopterul SMURD.

Zeci de minute, traficul pe DN 2 s-a desfășurat alternativ. ”Se efectuează cercetarea la fața locului sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă”, au transmis reprezentanții IPJ Ialomița.

ADVERTISEMENT