News

Accident groaznic în Buzău. Tată și fiică, morți după ce mașina în care se aflau s-a oprit într-un TIR

Tragedie într-o familie din Buzău. În mașina morții se afla și mama copilei. Femeia, în vârstă de 45 de ani, a scăpat cu viață.
29.07.2023 | 09:39
Accident groaznic in Buzau Tata si fiica morti dupa ce masina in care se aflau sa oprit intrun TIR
Accident groaznic în Buzău. Tată și fiică, morți. Colaj Fanatik/sursa foto: opiniabuzau.ro
ADVERTISEMENT

Accident groaznic în Buzău, produs în noaptea de vineri spre sâmbătă, pe DN 2C, în localitatea Padina. Un bărbat și fiica lui, în vârstă de 16 ani, au sfârșit în mod tragic. În mașina morții se afla și mama copilei.

Accident groaznic în Buzău. Un tată și fiica lui au sfârșit tragic

Nenorocire într-o familie din județul Buzău, în urma accidentului mortal care a avut loc noaptea trecută în Padina. O mașină în care se aflau trei persoane, o fată de 16 ani, mama și tatăl acesteia, s-a oprit într-un TIR.

ADVERTISEMENT

Din primele cercetări, polițiștii au constatat că autoturismul condus de tatăl decedat, în vârstă de 46 de ani, care se deplasa din localitatea Pogoanele către Padina, a intrat în coliziune cu TIR-ul, care venea din sens opus. La volan se afla un tânăr de 33 de ani, din Buzău.

Coliziunea a fost extrem de puternică, iar mașina a ajuns un morman de fiare. În urma impactului, bărbatul de 46 de ani și fiica sa de 16 ani au decedat. Singura care a scăpat cu viață este mama copilei, în vârstă de 45 de ani, notează presa locală.

ADVERTISEMENT

Aceasta a fost preluată de un echipaj medical și a ajuns la spital, pentru a fi supusă investigațiilor. Polițiștii fac cercetări pentru a afla în ce circumstanțe a avut loc tragedia. În acest caz, a fost întocmit un dosar penal.

„Accidentul s-a soldat cu decesul şoferului de 46 de ani dar şi cu decesul unei pasagere din maşina acestuia, în vârstă de 16 ani, şi rănirea altei pasagere de 45 de ani, ambele din Padina. Femeia de 45 de ani a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale”, au transmis reprezentanții IPJ Buzău.

ADVERTISEMENT

Încă un accident grav în Buzău. Doi oameni au murit, iar 3 au fost răniți

Amintim că înainte cu doar câteva ore, un alt accident mortal a avut loc în județul Buzău, pe DN2B în localitatea Cilibia. Din nefericire, și în cazul acestuia vorbim de moartea a doi oameni. Alte trei persoane au fost rănite.

De asemenea, împrejurările în care s-a produs evenimentul rutier sunt similare celui petrecut pe DN 2C. Un autoturism condus de un bărbat de 65 de ani, din Nehoiu, a pătruns pe contrasens și a intrat într-o altă mașină care venea din sens opus.

ADVERTISEMENT

În cel de-al doilea vehicul se afla o familie întreagă: un bărbat de 46 de ani și alte trei persoane cu vârste cuprinse între 18 și 42 de ani. Cei doi șoferi au murit, iar cei trei pasageri au fost răniți, fiind transportați la spital.

ADVERTISEMENT