Sport

Un bilet de 10 pentru un câștig la pariuri de peste 10.000 de euro. Weekend de vis cu fotbal și baschet

Un jucător inspirat a câștigat peste 10.000 de euro la pariuri cu un bilet pe care a avut 15 evenimente din fotbalul european și din NBA.
04.04.2023 | 07:45
Un bilet de 10 pentru un castig la pariuri de peste 10000 de euro Weekend de vis cu fotbal si baschet
Un jucător inspirat a câștigat peste 10.000 de euro la pariuri cu un bilet pe care a avut 15 evenimente din fotbalul european și din NBA. Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Reușita acestiuia deschide seria marilor câștiguri din luna aprilie, după ce martie s-a încheiat cu o lovitură de maestru reușită de un parior care i-a adus în cont frumoasa sumă de 65.000 de lei.

Cum să câștigi peste 10.000 de euro la pariuri

Nu este nevoie să te bazezi exclusiv pe inspirație atunci când îți gândești biletele. Ține cont și de super bonusurile oferite de Superbet, pentru că astfel îți mărești considerabil șansele de a obține un “big win”.

ADVERTISEMENT

Omul nostru a ales să joace 15 partide, 12 din fotbalul european și 3 din NBA, a mizat pe cote impresionante, cuprinse între 1,30 și 5,50, și la final a ajuns la o cotă de 1.231,78, ceea ce ne arată că totul a fost gândit minuțios.

Și ca să ne convingă că așa stau lucrurile, pariorul a scos din buzunar 30 de lei pentru a miza pe acest bilet absolut fabulos în care cireașa de pe tort a fost un SuperPariu pe noul star al baschetului Luka Doncic, însă în doar câteva ore avea să vină și răsplata.

ADVERTISEMENT

Inspiratul jucător s-a putut bucura pentru un câștig de peste 10.000 de euro. Mai exact 55.430,35 de lei, însă trebuie remarcat că o mare parte din această sumă, 18.476,78 de lei, a venit ca urmare a bonusului consistent pus în joc de Superbet.

câștig pariuri 10000 de euro

Minunea Doncic și palpitații din Scoția

De departe, cel mai nebun pariu de pe bilet a fost alegerea de a juca trei evenimente diferite într-unul singur care l-au avut în prim-plan pe Luka Doncic la întâlnirea Miami Heat – Dallas Mavericsk 129-122, din NBA, la o cotă de 5,50.

ADVERTISEMENT

Omul nostru a mizat că baschetbalistul sloven va reuși peste 29,5 puncte, peste 9,5 recuperări și peste 6,5 pase decisive, iar starul celor din Dallas nu i-a înșelat așteptările, chiar dacă partea cu recuperările a depășit-o la limită în finalul jocului.

Însă, cele mai mari emoții au venit tot de la fotbal. A jucat că Celtic Glasgow marchează în prima repriză a partidei cu Ross County din campionatul Scoției, la o cotă de 1,30, cea mai mică de pe bilet. ”Verzii” au dominat autoritar, dar s-au lovit de o apărare eroică a gazdelor, iar golul mult așteptat a căzut abia în al patrulea minut de prelungire, în urma unui penalty.

ADVERTISEMENT

câștig pariuri 10000 de euro

În rest, totul a fost conform planului. Victoria fără gol primit a lui Real Madrid sau numărul de reușite din întâlnirea Unirea Dej – Dinamo. Trebuie să recunoaștem inspirația acestui jucător, dar de ce nu poate că următorul mare câștiga va fi chiar al tău. Ai nevoie doar de puţin noroc, ceva ştiinţă şi de bonusurile pe care Superbet le pune la dispoziţia pariorilor.

ADVERTISEMENT