News

Un brașovean a căzut în capcana întinsă de două femei. “Plăcerea” care l-a lăsat fără 76.000 de euro

Două femei l-au atras într-o capcană periculoasă pe un brașovean în acest weekend. Cum au reușite acestea să-i sustragă o sumă uriașă, 76.000 de euro.
06.12.2023 | 16:40
Un brasovean a cazut in capcana intinsa de doua femei Placerea care la lasat fara 76000 de euro
Jaf în plină zi în România: două femei au furat 76.000 de euro de la un brașovean. Cum au procedat. Sursa foto: politiaromana.ro / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Un brașovean a fost lăsat fără suma de 76.000 de euro de două femei. Ce ”tactică” au adoptat acestea pentru a-l lăsa pe bărbat fără bani. Din fericire pentru individ, hoațele nu au reușit să stea mult timp în libertate.

Jaf în plină zi în România: două femei au furat 76.000 de euro de la un brașovean. Cum au procedat

Acest incident extrem de grav a avut loc în municipiul Brașov, duminică, 3 decembrie. Atunci, un bărbat a căzut victimă unui jaf atent pus la cale. El a fost lăsat fără suma de 76.000 de euro, dar și fără mai multe bijuterii din aur.

ADVERTISEMENT

Poliția Română a prezentat pe larg filmul jafului din centrul țării. Totul a început în jurul orei 14:30, pe bulevardul Gării din Brașov. Aici, un bărbat a fost abordat de două femei, care i-au propus să întrețină relații sexuale.

Bărbatul nu a stat pe gânduri și a acceptat oferta. El a fost dus de suspecte într-un loc retras. Înainte de a declanșa ”operațiunea”, cele două femei l-au îmbătat pe brașovean.

ADVERTISEMENT

Când s-au asigurat că acesta nu mai este lucid, l-au jefuit de o sumă impresionantă de bani și bijuterii din aur, printre care un lanț cu medalion, o brățară și un inel. Din comunicatul poliției aflăm că bărbatul ar fi băut până a rămas inconștient. Apoi, când s-a trezit, a sesizat că îi lipesc toți banii.

Presa locală oferă informații suplimentare din acest caz. Astfel, potrivit Brașov.net, bărbatul jefuit este din Bușteni. El le-ar fi spus polițiștilor că a venit cu trenul in Brașov să îşi cumpere un apartament. Asta este explicația pentru care avea atâția bani la el.

ADVERTISEMENT

Victima a sesizat poliția. Imediat, Biroul de Investigații Criminale din cadrul IPJ Brașov a demarat o anchetă pentru identificarea și reținerea celor două femei implicate în această acțiune infracțională de amploare.

Cele două femei, prinse la două zile distanță de la jaf

La doar două zile de la acest furt, cele două suspecte au fost depistate. Marți, polițiștii au pus în executare două mandate de percheziție domiciliară la locuințele celor două femei, ocazie cu care au fost descoperite mai multe bunuri și bijuterii, precum și suma de aproximativ 3.000 de euro.

ADVERTISEMENT

Într-o primă fază, a fost depistată una dintre femeile bănuite de comiterea faptei, în vârstă de 43 de ani. Despre cea de-a doua femeie, în vârstă de 20 de ani, polițiștii au stabilit că se sustrage urmăririi penale. Ea a fost prinsă pe raza municipiului Toplița. Asupra tinerei a fost găsită suma de aproximativ 51.000 euro.

După administrarea probatoriului, polițiștii au dispus reținerea femeilor și introducerea acestora în Centrul de Reținere și Arestare Prevenivă al I.P.J. Braşov pentru o perioadă de 24 de ore.

ADVERTISEMENT
Tags: