News

Un bunic din Dolj și-a violat nepoata de 9 ani. Bărbatul a fost reținut de poliție

Un caz terifiant s-a petrecut în urmă cu două zile în județul Olt. Un bunic și-a violat nepoata de 9 ani. Vineri, 16 decembrie, bărbatul a fost reținut de poliție.
17.12.2022 | 17:58
Un bunic din Dolj sia violat nepoata de 9 ani Barbatul a fost retinut de politie
Copilă de doar 9 ani, violată de bunicul ei. Bărbatul de 67 de ani a fost reținut de poliție. Sursa foto: mediafax.ro
ADVERTISEMENT

Un eveniment șocant a zguduit liniștea într-o micuță localitate a județului Olt.

Copilă de doar 9 ani, violată de bunicul ei. Bărbatul de 67 de ani a fost reținut de poliție

O fetiță de doar 9 ani a fost agresată sexual și violată de bunicul ei în vârstă de 67 de ani. Totul s-a petrecut în comuna Coțofenii din Față.

Cazul a intrat în atenția Poliției din zonă abia vineri. Pe 16 decembrie, polițiștii Secției nr. 1 Poliție Rurală Melinești au fost sesizați cu privire la faptul că, o minoră de 9 ani, din comuna Coțofenii din Față, ar fi fost violată de bunicul patern.

ADVERTISEMENT

Tot vineri, suspectul a fost reținut pentru 24 de ore de către oamenii legii.

”În seara zilei de 16 decembrie a.c., ora 23.00, polițiștii Secției nr.1 Poliție Rurală Melinești au reținut, pentru 24 de ore, un bărbat de 67 de ani, din comuna Coțofenii din Față, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de viol și agresiune sexuală”, transmite IPJ Dolj.

Detalii șocante din ancheta declanșată de Poliție

Ancheta declanșată de IPJ Dolj scoate la iveală detalii șocante din acest caz. Copila de 9 ani ar fi trecut prin clipe cumplite două nopți la rând.

ADVERTISEMENT

În urma cercetărilor s-a stabilit că bunicul fetiței ar fi comis agresiunile sexuale timp de două zile.

Astfel, în noaptea de 13 spre 14 decembrie, ”bărbatul ar fi exercitat acte de agresiune sexuală asupra nepoatei sale de 9 ani, în sensul că ar fi pipăit-o pe aceasta în zonele intime”, se arată în anchetă.

ADVERTISEMENT

Apoi, în noaptea de 14 spre 15 decembrie, ancheta relevă că ”în aceeași locuință, prin constrângere și profitând de imposibilitatea minorei de a se apăra, bărbatul ar fi exercitat acte specifice infracțiunii de viol”.

În urma acestor fapte, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore. E acuzat de săvârșirea infracțiunilor de viol și agresiune sexuală. Acesta a fost plasat în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dolj.

ADVERTISEMENT

Sâmbătă, bărbatul a ajuns în fața Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova în vederea luării măsurii de arest preventiv.

ADVERTISEMENT