Life

Un celebru artist de la noi, gol pe rețelele de socializare: “Să mă invidieze toți tractoriștii!” Foto

29.06.2020 | 18:52
Un celebru artist de la noi gol pe retelele de socializare Sa ma invidieze toti tractoristii Foto
FOTO. Un celebru artist de la noi s-a dezbrăcat pe rețelele de socializare: ”Să mă invidieze toți tractoriștii”! Cum arată la bustul gol. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Karym, un tânăr artist care a ajuns cunoscut în industria muzicală datorită colaborărilor cu Celia și Mellina, a renunțat recent la haine. Cântărețul s-a fotografiat într-o ipostază sexy, publicând imaginile în mediul online unde reacțiile fanilor nu au întârziat să apară.

Tânărul a mers zilele trecute într-o vacanță la munte, căldura de afară făcându-l să se răcorească în apa rece a unui râu. Pe numele real Mircea Cioclei, artistul originar din Brăila, și-a dat tricoul jos și a imortalizat momentul la bustul gol.

ADVERTISEMENT

„Asta așa ca să mă invidieze toți tractoriștii 🤣 #bronzulmeu 😍😘😘😘”, a scris cântărețul în dreptul imaginii din mediul online, vizibil amuzat de ipostaza în care a ales să se fotografieze.

Karym, ipostază sexy în mediul online. Artistul a renunțat la haine

Artistul nu are tocmai un trup sculptat la sala de forță, mușchi sau pătrățele, însă a reușit să atragă imediat atenția admiratoarelor care l-au asaltat cu numeroase aprecieri și comentarii.

ADVERTISEMENT

Karym nu mizează pe senzualitate și nuditate în postările sale, ci mai degrabă pe atitudine și expresivitate, lucru care se poate observa cu ochiul liber prin intermediul imaginilor de pe rețelele de socializare.

Karym, pe numele din buletin Mircea Cioclei
Karym, ipostază sexy în mediul online. Artistul a renunțat la haine. Sursa foto: Instagram.com

Cine este Karym și cum s-a lansat în industria muzicală din România

Tânărul este extrem de apreciat în industria muzicală fiind unul dintre cei mai buni artiști, mai ales că este pe scenă încă de la vârsta de 7 ani când și-a descoperit această pasiune. Karym a activat ca tenor într-un cor, având concerte în orașe importante din Europa.

ADVERTISEMENT

Artistul s-a remarcat pe plan profesional în urmă cu 3 ani, la începutul lui 2017, când a lansat alături de Mellina (Mădălina Dumitru), piesa „Anonim”, câteva luni mai târziu având și o colaborare de succes alături de Celia cu melodia „La două capete”.

După lansarea acestor piese pe piața muzicală din România, melodii care i-au adus renume, Karym și-a început cariera solo prin intermediul melodiei „Râu de lacrimi”, o piesă care vorbește de iubire și suferință.

ADVERTISEMENT

Cântărețul a declarat la un moment dat că pregătește numeroase surprize și piese pentru anul acesta, așadar rămâne de văzut ce povești va mai transmite prin versurile sale.

Cât despre viața personală acesta trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de o femeie de afaceri din Focșani. Se pare că iubita i-a devenit între timp beauty-adviser, artistul fiind mândru de această colaborare.

 

 

 

 

ADVERTISEMENT
Tags: