News

Un chelner, numit manager la un spital din România. Primarul din localitate: “Putem să lăsăm ţara asta şi să mergem să lucrăm la sparanghel”

01.05.2020 | 17:12
Un chelner numit manager la un spital din Romania Primarul din localitate Putem sa lasam tara asta si sa mergem sa lucram la sparanghel
ADVERTISEMENT

Un spital din România urmează să fie condus de un chelner, după ce acesta ar fi fost propus să ocupe funcția de manager al unității medicale, potrivit anunțului primarului din Câmpeni, județul Alba.

Cum a ajuns un chelner să fie numit manager la un spital din România

Primarul din Câmpeni, județul Alba, spune că un chelner a fost numit ca manager la un spital din localitate și cere ministrului Sănătății, Nelu Tătaru, să revină asupra acestei decizii, informează Mediafax.

ADVERTISEMENT

Călin Andreș, primarul din Câmpeni, a declarat că este revoltat de faptul că noul manager interimar de la Spitalul Orășenesc este un chelner și spune că nici medicii de la unitatea respectivă nu sunt încântați de decizia ministrului Sănătății.

Edilul din Câmpeni a declarat, vineri, pentru Mediafax, că decizia de numi noul manager al spitalului din localitate aparține președintelui PNL Câmpeni.

ADVERTISEMENT

”Sunt revoltat de numirea făcută de ministrul Sănătăţii, Nelu Tătaru, pentru funcţia de manager al Spitalului Orăşenesc Câmpeni.

Primarul spune că nu poate colabora cu noul manager

În luna ianuarie a fost numit un manager interimar competent, Călin Ilie Bodea, şi i-am cerut ministrului să îi prelungească mandatul cu trei luni, dar acesta nu a ţinut cont de propunerea mea şi l-a numit, vineri, pe Valentin Gog, la propunerea preşedintelui PNL Câmpeni.

ADVERTISEMENT

Nu ştiu ce îl recomandă pe noul manager, a fost chelner şi în ultima perioadă şef de sală la un restaurant din oraş. Îi cer ministrului Sănătăţii să revină, de urgenţă, asupra acestei numiri şi să îl numească pe Bodea”, a declarat Andreş, pentru Mediafax.

Primarul din Câmpeni spune că Valentin Gog, propus pentru funcția de manager al spitalului, nu a lucrat pe partea economică decât din ipostaza de şef de sală la nunţi, botezuri şi înmormântări, fiind specializat mai degrabă în numărarea porţiilor de mâncare.

ADVERTISEMENT

”Să lucrezi cu medici, să-i coordonezi, să conduci un spital cu 200 de angajaţi, unde nu sunt infecţii, în această perioadă de epidemie nu e totuna cu sala unui restaurant. Deja medicii au început să se solidarizeze cu dl. Bodea şi nu sunt de acord cu schimbarea acestuia”, a mai afirmat edilul.

Pentru ca situația să fie și mai hilară, Călin Andreş susține că pe pagina de Facebook a noului manager de la Spitalul Orășenesc, Valentin Gog specifică faptul că a studiat la ”Şcoala vieţii”.

”Dacă acest lucru îl recomandă pentru funcţia de manager a unui spital, atunci putem să lăsăm ţara asta şi să mergem să lucrăm la sparanghel. Eu nu voi putea colabora cu un chelner pentru că îl cunosc foarte bine”, a mai declarat primarul din Câmpeni, pentru Mediafax.

ADVERTISEMENT