Fotbal international

Un chilian a făcut 13.000 de kilometri să vadă Milanul, dar meciul cu Genoa a fost anulat din cauza epidemiei de coronavirus! Fanul, răsplătit de jucători

02.03.2020 | 10:48
Un chilian a facut 13000 de kilometri sa vada Milanul dar meciul cu Genoa a fost anulat din cauza epidemiei de coronavirus Fanul rasplatit de jucatori
ADVERTISEMENT

Un chilian, suporter al echipei AC Milan, a făcut 13.000 de kilometri pentru a-și vedea favoriții în meciul cu Genoa, dar acesta a fost anulat din cauza epidemiei de coronavirus din Italia.

Un chilian a făcut 13.000 de kilometri să vadă Milanul, dar meciul cu Genoa a fost anulat din cauza epidemiei de coronavirus

Chilianul David Mora Cvitanic este unul dintre cei mai ghinioniști suporteri din lume, după ce a bătut degeaba peste 13.000 de kilometri pentru a-și vedea favoriții la partida dintre Milan și Genoa deoarece întâlnirea a fost amânată din cauza coronavirusului.

ADVERTISEMENT

”Cu ani în urmă am început să economisesc bani pentru o vacanță în Europa, iar acum a sosit timpul în sfârșit. Sunt gata să merg la meciul iubitei mele echipe AC Milan”, a scris fanul chilian pe contul de Twitter înainte să-și înceapă aventura.

”Din Patagonia chiliană în Italia pentru Milanul meu”

Ajuns în Italia, suporterul Milanului a aflat că nu-și va putea vedea favoriții la lucru, deoarece întâlnirea cu Genoa a fost amânată: ”Am făcut mai mult de 13.000 de kilometri, dar nu îmi pot îndeplini visul de a merge la stadion sau de a vedea Casa Milan. Mă doare sufletul”.

ADVERTISEMENT

”Din Patagonia chiliană în Italia pentru Milanul meu. Am călătorit mult, dar nu voi ave asatisfacția de a vedea Milanul pe legendarul San Siro. Pasiunea mea mentru acest tricou m-a adus din cea mai sudică țară a lumii până aici. Forza Milan”, a scris chilianul pe contul de Twitter.

”Povestea ta este una nebună și merită un premiu”

Însă, pasiunea lui David Mora Cvitanic pentru Milan nu va rămâne nerăsplătită. Auzind despre călătoria ratată a chilianului, fundașul Davide Calabria i-a scris și l-a anunțat că-i pregătește un cadou.

ADVERTISEMENT

”Povestea ta este una nebună și merită un premiu din partea mea. Mâine vei avea tricoul meu cu autograf. Un mic gest care sper să-ți placă, în așteptarea zilei în care te pot avea ca oaspete la Milanello”, este mesajul lui Calabria.

Șase meciuri din Serie A au fost amânate

Italienii au anunţat că șase meciuri programate în acest weekend în Serie A au fost amânate. În primă fază, partidele trebuiau să se joace cu porţile închise. Printre meciurile afectate se numără Milan – Genoa, dar şi derby-ul Juventus – Inter.

ADVERTISEMENT

Coronavirus provoacă panică la nivel mondial și e o chestiune de timp până mai multe evenimente sportive majore vor fi amânate sau anulate. Ultimele decizii vin din motociclism, acolo unde primele două etape din MotoGP au fost deja anulate.

ADVERTISEMENT
Tags: