Sport

Un club din Liga Florilor, obligat să îi plătească antrenoarei peste 150.000 de euro după ce a demis-o după două meciuri: “Nici n-au vrut să audă de mine!”. Exclusiv

Clubul Dacia Mioveni este bun de plată după ce i-a reziliat după primele două etape contractul Victorinei Bora. Antrenoarea a avut câştig de cauză la apel şi clubul trebuie să îi plătească 5000 de euro până la finalul contractului, scadent în 2026.
10.01.2024 | 08:00
Un club din Liga Florilor obligat sa ii plateasca antrenoarei peste 150000 de euro dupa ce a demiso dupa doua meciuri Nici nau vrut sa auda de mine Exclusiv
Victorina Bora a câştigat litigiul cu Dacia Mioveni. Sursa: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Dacia Mioveni a luat decizia de a schimba antrenorul la două etape după startul campionatului. Victorina Bora, care salvase echipa de la retrogradare şi a format o nouă echipă la Mioveni, a fost dată afară imediat după startul sezonului. Acum a venit nota de plată pentru deciziile conducerii.

Un club din Liga Florilor, obligat să îi plătească antrenoarei 5000 de euro lunar până în 2026!

Antrenoarea şi-a căutat dreptatea la comisiile federale şi a avut câştig de cauză la apel. Mioveniul trebuie să îi plătească 5000 de euro lunar până la finalul contractului, în 2026, o nouă mostră de management profesionist pe bani publici.

ADVERTISEMENT

FANATIK a luat legătura cu Victorina Bora. Fosta antrenoare a Daciei Mioveni consideră că este o decizie normală şi a precizat că despărţirea ar fi putut fi amiabilă, dar oficialii echipei nici n-au vrut să discute cu ea:

“Este un act de normalitate ceea ce s-a întâmplat. Eu am fost nevoită să schimb toată echipa şi mi se pare surprinzător că m-au trimis la echipa de tineret după două etape. 

ADVERTISEMENT

Nici n-au vrut să audă de mine, nu au vrut să discutăm. Pur şi simplu m-au trimis la tineret şi m-am dus, pentru că aveam contract. De acest caz s-a ocupat avocatul Dan Idita, el ştie toate detaliile.

“Puteam să reziliem amiabil, dar nu au dorit să discute cu mine”

Eu până acum nu am fost în postura asta şi nu pot să vă dau prea multe amănunte. Trebuie să primim şi noi decizia şi asta este. Puteam să reziliem amiabil, dar nu au dorit să discute cu mine. 

ADVERTISEMENT

Sper ca astfel de lucruri şi practici să nu se mai întâmple în handbalul românesc. Eu îmi doresc să antrenez şi când voi avea o altă ofertă , cu siguranţă o să o iau în considerare”, a spus Victorina Bora pentru FANATIK.

Probleme financiare mari la Dacia Mioveni! Restanţe de patru luni la echipă

Victorina Bora va avea de încasat 5000 de euro lunar până la finalul contractului, scadent în 2026, ceea ce înseamnă un total de peste 150.000 de euro. La club sunt probleme financiare grave, cu restanţe de patru luni.

ADVERTISEMENT

Astfel, Dacia Mioveni a pierdut-o în această iarnă pe Alina Ilie, care a semnat cu Rapid. Alte handbaliste şi-au depus deja memorii şi au părăsit echipa, astfel că staff-ul tehnic trebuie să completeze echipa cu jucătoare de la tineret.

  • 150.000 de euro are de încasat Victorina Bora de la Dacia Mioveni
  • 85 de selecţii are fosta handbalistă în naţionala României
ADVERTISEMENT