News

Un copil de 6 ani, grav rănit într-un accident produs în Sibiu. Șoferul era beat și nu avea permis

Șoferul a pierdut controlul asupra mașinii și a pătruns pe contrasens. Un copil a fost transportat la spital, fiind în stare critică.
30.07.2023 | 09:41
Un copil de 6 ani grav ranit intrun accident produs in Sibiu Soferul era beat si nu avea permis
Un copil de 6 ani, grav rănit într-un accident produs în Sibiu. Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Un copil de 6 ani, grav rănit într-un accident produs, în acest weekend, pe DJ 106E, la ieșirea din localitatea Jina din județul Sibiu. Incidentul a fost provocat de un șofer inconștient care a urcat rupt de beat la volanul mașinii.

Un copil de 6 ani, grav rănit într-un accident produs în Sibiu

Potrivit cercetărilor, șoferul vinovat de accident, un bărbat de 46 de ani din localitatea Jina, a pierdut controlul asupra mașinii într-o curbă. A ajuns pe sensul opus de mers, iar apoi a lovit un autoturism care circula regulamentar.

ADVERTISEMENT

„În timp ce conducea un autoturism spre Dobârca, la ieșire din localitatea Jina, un bărbat în vârstă de 46 de ani, din Jina, pe un sector de drum în curbă, a pătruns pe contrasens. A intrat în coliziune cu un autoturism condus din sens opus de către un bărbat în vârstă de 41 de ani, din jud. Timiș”, a transmis IPJ Sibiu.

În mașina condusă de șoferul din Timiș se afla un copil de 6 ani, care a fost grav rănit. Conform reprezentanților ISU, micuțul este conștient, fiind transportat la spital pentru investigații și îngrijiri medicale.

ADVERTISEMENT

Ajunși la locul accidentului pentru desfășurarea cercetărilor, polițiștii au constatat că bărbatul de 46 de ani era beat. Mai mult, el nu deține permis de conducere, iar mașina la volanul căreia se afla nu era înmatriculată.

„A rezultat că șoferul din Jina nu deține dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice. Testarea sa alcoolscopică a indicat o valoare de 1,24 mg/l alcool pur în aerul expirat. De asemenea, autoturismul condus de către acest bărbat este neînmatriculat sau neînregistrat”, a adăugat IPJ Sibiu, pentru presa locală.

ADVERTISEMENT

Șoferul s-a ales cu dosar penal. El este cercetat pentru vătămare corporală din culpă, conducere sub influența băuturilor alcoolice şi conducerea unui vehicul fără permis. Oamenii legii continuă cercetările în acest caz.

O fată de 17 ani și tatăl ei au murit într-un accident, în Buzău

Un alt accident grav a avut loc la începutul acestui weekend, în localitatea Padina, din județul Buzău. O fată de 17 ani și tatăl ei au murit, după ce mașina condusă de bărbat a intrat într-un TIR care venea din sens opus.

ADVERTISEMENT

Potrivit martorilor, tragedia s-ar fi produs din cauza vitezei excesive. Din nefericire, tatăl și fiica au murit pe loc, iar mama copilei este în stare critică la Spitalul Județean din Buzău.

 

ADVERTISEMENT