News

Tragedie pe A1: Un accident grav soldat cu decesul unui bărbat și mai multe persoane rănite în județul Timiș

Un tragic accident rutier s-a produs pe autostrada A1 în județul Timiș, soldându-se cu decesul unui bărbat de 47 de ani.
23.07.2023 | 15:02
Tragedie pe A1 Un accident grav soldat cu decesul unui barbat si mai multe persoane ranite in judetul Timis
Un bărbat de 47 de ani a decedat într-un grav accident cu microbuzul în județul Timiș. Foto: Facebook.
ADVERTISEMENT

Un tragic accident rutier s-a produs pe autostrada A1 în județul Timiș, soldându-se cu decesul unui bărbat de 47 de ani. Potrivit informațiilor, șoferul a intrat pe contrasens și a izbit violent un microbuz, în timp ce urca pe o bretea a autostrăzii.

Un bărbat a murit în urma unui accident pe A1

Potrivit presei locale, la ora 03:33, autoritățile au primit un apel la numărul de urgență 112, solicitând intervenția echipajelor de urgență la locul unui accident grav dintre un autoturism și un microbuz.

ADVERTISEMENT

La fața locului, s-au deplasat 16 pompieri din Detașamentul 1 Timișoara și Punctul de Lucru Pișchia, având la dispoziție o autospecială de primă intervenție și comandă, o autospecială de stingere, o autospecială de descarcerare și două echipaje SMURD, alături de două ambulanțe din cadrul Serviciului de Ambulanță Județean (SAJ).
“În accidentul rutier au fost implicate un autoturism, în care se afla doar conducătorul și un microbuz de transport persoane, în care se aflau șase persoane. În urma accidentului au rezultat cinci victime, dintre care, una a rămas blocată în autoturism (conducătorul autoturismului).

Aceasta a fost extrasă în stare de inconștiență. Echipajele medicale SMURD au transportat o femeie și un bărbat la spital, cu traumatisme la membrele inferioare.

ADVERTISEMENT

Ambulanțele SAJ au transportat două victime la spital, iar pentru conducătorul autoturismului, din nefericire, medicul SAJ a declarat decesul”, au precizat  reprezentanții Inspectoratului pentru Situații Urgente Timiș.

Patru persoane au fost rănite

Din păcate, bărbatul nu a supraviețuit impactului, iar patru pasageri din microbuz au suferit răni și au fost transportați la spital. Oamenii legii au deschis o anchetă pentru a stabili cu exactitate circumstanțele care au dus la producerea acestui tragic eveniment rutier și au inițiat un dosar penal pentru ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă.

ADVERTISEMENT

„Un bărbat, în vârstă de 47 de ani, a condus un autoturism pe breteaua de acces spre A1 dinspre DJ693, iar la km 517, în dreptul localității Orțișoara, într-o curbă la dreapta a pierdut controlul asupra direcției de deplasare și a intrat în coliziune cu un microbuz condus de un bărbat în vârstă de 30 de ani. În microbuz se aflau în total opt persoane.

În urma impactului, conducătorul autoturismului, în vârstă de 47 de ani, a decedat, iar alți trei bărbați și o femeie, pasageri în microbuz au fost răniți și transportați la spital. Polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă”, au explicat reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Timiș .

ADVERTISEMENT