News

Un copil de 7 ani a murit într-un loc de joacă, chiar sub ochii părinților. Tragedie imensă pentru o familie din Franța

Un copil a murit în timp ce se afla într-un loc de joacă. A venit în fața părinților, spunându-le că se simte rău, iar apoi s-a prăbușit.
05.03.2024 | 00:09
Un copil de 7 ani a murit intrun loc de joaca chiar sub ochii parintilor Tragedie imensa pentru o familie din Franta
Un copil de 7 ani a murit într-un loc de joacă, chiar sub ochii părinților. Foto (descriptiv) Hepta.ro
ADVERTISEMENT

Un copil, în vârstă de 7 ani, a murit în timp ce se afla într-un loc de joacă, iar tragedia s-a petrecut chiar sub ochii părinților. Mama și tatăl au privit neputincioși cum băiețelul lor s-a prăbușit, inconștient, după ce a acuzat o stare de rău.

Un copil de 7 ani a murit într-un loc de joacă, după ce a sărit în trambulină

Tragedie fără margini pentru o familie din Franța. Copilul lor de 7 ani și-a pierdut viața, în timp ce se juca într-un spațiu amenajat în acest sens, în Oise. Totul s-a întâmplat duminică, 3 martie, în parcul de distracții Trambuline din Chambly.

ADVERTISEMENT

O duminică petrecută în familie s-a transformat într-un eveniment dramatic. Băiețelul a sărit în trambulină, cu mai mulți copii, iar la un moment dat a început să se simtă rău. A venit la părinții lui, care îl așteptau la o masă, iar apoi a căzut la pământ.

La fața locului a fost solicitat în sprijin un echipaj medical, fiind efectuate manevre de resuscitare. Din păcate, cadrele medicale nu l-au putut salva, iar minorul de doar 7 ani a fost declarat decedat.

ADVERTISEMENT

Deocamdată, nu se cunosc cauzele morții. Potrivit primelor cercetări, medicii legiști nu ar fi găsit urme de lovituri care să fi putut provoca decesul băiatului. O anchetă a fost deschisă în acest caz.

„Nu a existat niciun șoc înainte, doar s-a simțit rău când s-a întors la masa rudelor sale și, din păcate, a murit la fața locului”, a declarat o sursă din anchetă pentru BFMTV.

ADVERTISEMENT

Parcul a fost închis pentru cercetări

După producerea evenimentului dramatic, locul de joacă, unde de obicei se organizează foarte multe petreceri pentru copii, a fost evacuat de polițiști. De asemenea, Parcul Trambuline a fost închis pentru următoarele două zile.

Urmează ca ancheta oamenilor legii să stabilească, în mod clar, în ce împrejurări a avut loc tragedia. Un caz similar s-a petrecut în România, în luna octombrie a anului trecut, într-un parc din București.

ADVERTISEMENT

Un copil de 13 ani a murit, în timp ce se juca cu prietenii lui. Băiatul suferea de o afecțiune, iar decesul s-ar fi produs din această cauză. El era diagnosticat cu o boală a ritmului cardiac, care provoacă bătăi rapide ale inimii.

 

ADVERTISEMENT