News

Fetiță de 12 ani din Capitală, transportată la spital. O masă de ping-pong, aflată într-un parc, s-a rupt cu ea

Masa i-ar fi căzut pe un picior, după ce s-a rupt. Este al doilea incident grav petrecut, în ultimele zile, într-un parc din București.
17.08.2023 | 00:25
Fetita de 12 ani din Capitala transportata la spital O masa de pingpong aflata intrun parc sa rupt cu ea
Fetiță de 12 ani din Capitală, transportată la spital. Colaj Fanatik/ sursa foto Antena 3
ADVERTISEMENT

O fetiță de 12 ani din Capitală a ajuns la spital, în urma unui incident grav care a avut loc miercuri seara, într-un parc din Sectorul 4. Potrivit primelor informații, se pare că micuța s-ar fi urcat pe o masă de ping-pong care s-a rupt.

Fetiță de 12 ani din Capitală, transportată la spital

Deocamdată, nu se cunosc cu exactitate circumstanțele în care s-a produs acest eveniment nefericit. Însă, fetița s-ar fi urcat pe masa de ping-pong, aflată în parcul respectiv. În acel moment, s-ar fi rupt cu ea.

ADVERTISEMENT

În urma incidentului, minora a fost rănită la un picior. La fața locului au ajuns echipajele de intervenție, acordându-i primul ajutor copilei. Ulterior, ea a fost transportată la Spitalul ”Marie Curie”.

„În cursul acestei zile, în jurul orei 20.05, DGPMB – Secția 16 a fost sesizată, prin apel 112, cu privire la faptul că, în parcul situat pe str. Costila nr. 10, sector 4, unei minore i-ar fi căzut o masă de tenis pe picior, provocându-i leziuni.

ADVERTISEMENT

La fața locului s-au deplasat agenți de siguranță publică, stabilind faptul că minora, în vârstă de 12 ani, s-ar fi urcat pe masa de ping-pong în cauză, care s-a rupt, lovind-o la piciorul drept.”, au informat polițiștii din Capitală.

Conform oamenilor legii, a fost deschisă o anchetă pentru a se stabili cum a avut loc evenimentul. Cercetările vor fi desfășurate de Biroul Investigații Criminale din cadrul Secției 16.

ADVERTISEMENT

O fetiță s-a electrocutat într-un alt parc din București

Un alt incident grav s-a produs acum zece zile într-un parc din Sectorul 6, din București. O fetiță s-a electrocutat, în timp ce se juca în locul respectiv, după ce a atins un stâlp de iluminat.

Copila a fost preluată de urgență și transportată la Spitalul Grigore Alexandrescu. „S-a urcat pe gard și a pus mâna pe acel stâlp, dar (stâlpul) a curentat și mai jos, la nivelul meu, adică la 50 de centimetri (mai jos), că m-am atins și eu de el puțin și m-a ciupit.

ADVERTISEMENT

Mulțumim lui Dumnezeu că fetița este bine, este în afara oricărui pericol. O singură analiză este modificată, că a trecut curentul prin ea”, a transmis mama minorei, conform Antena 3, la momentul respectiv.

După producerea evenimentului șocant, prefectul Capitalei Rareș Hopincă a anunțat, săptămâna trecută, că vor fi efectuate verificări de amploare în toate locurile de joacă, spitalele și școlile din București.

 

 

ADVERTISEMENT