News

Un copil de cinci ani, printre victimele unui accident în Neptun. Patru oameni au ajuns la spital, după ciocnirea dintre două mașini

Patru oameni au ajuns la spital, după ce două mașini s-au ciocnit violent în Neptun. Printre victime e și un copil de 5 ani. Victimele au fost transportate la spital.
29.08.2022 | 09:04
Un copil de cinci ani printre victimele unui accident in Neptun Patru oameni au ajuns la spital dupa ciocnirea dintre doua masini
Accident grav la Neptun, un copil de 5 ani rănit. Foto: Facebook
ADVERTISEMENT

În urma impactului violent, una dintre mașini s-a răsturnat. Primii care au sărit în ajutorul victimelor au fost ceilalți șoferi. Potrivit Observatornews, în autoturisme se afla o femeie de 40 de ani alături de doi bărbați de 32 și 19 ani, precum și un copil de cinci ani.

Accident în Neptun, un copil de cinci ani printre victime

Oamenii sunt acum în afara oricărui pericol, deși a fost nevoie de spitalizarea lor. Victimele au fost transportate la UPU Constanța cu ajutorul ambulanțelor SMURD și SAJ. Traficul spre sensul de Constanța a fost restricționat mai bine de o oră, pe o singură bandă, în urma acestui accident.

ADVERTISEMENT

Autoritățile au menționat că în acest accident produs pe DN39 la intrarea în Neptun victimele nu au fost încarcerate. Cu toate acestea, la fața locului au fost trimise un echipaj SAB2, SMURD și SAJ C2.

”La accident au fost identificate trei victime adulte, doi bărbați și o femeie diagnosticate cu traumatism cranio-cerebral și un minor de 5 ani, băiat cu traumatism de membru inferior”, au transmis autoritățile.

ADVERTISEMENT

Ultimele zile au fost pline de accidente în zona Constanța, turiștii grăbiți sau obosiți dând de lucru salvatorilor de la SMURD.

În Constanța, de exemplu, doar în 24 de ore la mijlocul lunii august, două accidente cu câte 6 victime au fost înregistrate. Mai mult, accidentele au avut loc în aceeași comună, Cogealac, localitate cu 3.000 de locuitori.

ADVERTISEMENT

Primul accident, dintre un camion și o mașină, a făcut 6 victime însă niciuna aflată în stare gravă. Al doilea accident, produs la nici 24 de ore distanță, a implicat trei mașini și daunele au fost mult mai serioase.

Din cele șase persoane rănite, trei au avut nevoie de ajutor medical la fața locului și au refuzat transportul la spital. Alți doi oameni au fost preluați de echipajele SAJ și una de SMURD B. Toate persoanele au fost transportate la spital, fiind conștiente.

ADVERTISEMENT

România este printre cele mai nesigure țări din lume când vine vorba de siguranța rutieră. Nu doar drumurile proaste sunt de vină ci și oamenii, care nu respectă nicio regulă de circulație. În consecință, cinci oameni mor în accidente rutiere în România la fiecare 24 de ore.

ADVERTISEMENT