ADVERTISEMENT
News

Un copil se zbate între viaţă şi moarte după ce a rămas cu capul blocat într-un gard. A fost solicitat un elicopter SMURD

Autor: Flaviu Popa | 15.05.2020 | 17:27
Un copil se zbate între viaţă şi moarte după ce a rămas cu capul blocat într-un gard. A fost solicitat un elicopter SMURD
Un elicopter SMURD a transportat de urgență un copil la spital. Foto: Bzi.ro

Un copil în vârstă de 3 ani a rămas blocat într-un gard, astfel că a fost nevoie de intervenția elicopterului SMURD Iași pentru a-l salva pe micuț.

ADVERTISEMENT

Un copil se zbate între viață și moarte după ce a rămas blocat într-un gard

Copilul de trei ani a intrat în stop cardio-respirator după ce a rămas prins într-un gard, în timp ce se juca cu alți copii. Băiatul s-ar fi spânzurat din greșeală și a fost nevoie de un elicopter SMURD pentru a-l transporta de urgență la Spitalul Sfânta Maria.

Este vorba de un băiat de trei ani care a fost spânzurat accidental într-un gard, în timp ce se juca în curte, la el acasă.

ADVERTISEMENT

A fost trimisă o ambulanţă în urma sesizării făcută de un vecin. Copilul fusese scos din acel gard de către părinţi şi trimis cu o mașină particulară către un dispensar din apropiere.

Ambulanţa a găsit la dispensar copilul în stop cardio-respirator. I-au aplicat măsuri de resuscitare, timp de cinci minute, după care inima lui a pornit.

ADVERTISEMENT

Având în vedere starea lui gravă, a fost solicitată intervenţia unui elicopter SMURD de la Iaşi pentru a fi transportat la Spitalul Sfânta Maria”, a declarat Daniel Ungureanu, purtătorul de cuvânt al Ambulanței Vaslui.

Conform martorilor, părinții nu l-au supravegheat îndeajuns și l-au găsit cu capul prins în gard. Medicii sunt rezervați în privința șanselor de supraviețuire ale copilului, conform bzi.ro.

ADVERTISEMENT

„Din declaraţiile părinţilor, copilul a ieșit în curte să se joace, nu era supravegheat. În momentul în care părinţii au ieşit afară, după 20 de minute, l-au găsit cu capul prins în gard.

Prognosticul rămâne rezervat. A stat 20 de minute în stop cardio-respirator”, a explicat reprezentantul Ambulanței Vaslui.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!