Life

Un cunoscut artist internațional care a fost recent în România, arestat pentru că și-a bătut iubita

Un cunoscut rapper american, prezent de curând în România, a fost arestat pentru că și-a bătut iubita.
13.10.2021 | 10:34
Un cunoscut artist international care a fost recent in Romania arestat pentru ca sia batut iubita
Un cântăreț prezent de curând în România, arestat pentru câteva ore pentru violență domestică
ADVERTISEMENT

Este vorba despre celebrul Tyga, rapperul care a concertat anul acesta în țara noastră la clubul Nuba din Mamaia. Tânărul care s-a iubit în trecut cu Kylie Jenner, una din divele familiei Kardashian nu a avut un comportament tocmai exemplar cu o altă parteneră de-ale sale.

Tyga a fost arestat de polițiștii americani în urma acuzațiilor pe care i le-a adus fosta sa iubită, Camaryn Swanson, cu care au apărut imagini vânătă la ochi de la bătăile încasate.

ADVERTISEMENT

Rapperul a fost pus sub arest pentru câteva ore de autoritățile din Los Angeles. Pentru că a plătit o garanție de 50.000 de dolari, recunoscându-și și regretând fapta, acesta a fost eliberat în cele din urmă.

Tya, arestat pentru câteva ore pentru că și-a bătut iubita. Cântărețul ar fi ajuns acasă drogat

Tyga a fost luat de acasă ieri dimineață de polițiști, informația privind arestul său fiind confirmată ulterior pe Twitter. Potrivit pagesix.com, care citează site-ul TMZ, Tyga a ajuns în locuința în care stătea cu modelul de 22 de ani luni dimineața la ora 3, sub influența substanțelor interzise.

ADVERTISEMENT

Cei doi s-au certat foarte urât în acea dimineață. Discuția a escaladat cu altoirea tinerei. Fata a plecat apoi de acasă să depună mărturie la Poliție. La scurtă vreme după incident, Tyga a mărturisit că regretă profund ceea ce s-a întâmplat.

Camaryn a publicat conversația pe care a purtat-o pe Messenger cu Tyga după ce l-a reclamat, spunând la rândul ei că o doare că a trebuit să facă asta.

ADVERTISEMENT

Potrivit conversației dintre cei doi, Tyga i-a zis iubitei sale că nu îi vine să creadă că l-a dat pe mâinile polițiștilor și că relația lor se termină în acest fel.

Camaryn Swanson, iubita lui Tyga, a postat o imagine șocantă cu ea prezentând urmele violenței. Foto: Instagram

„Sunt rușinată că a trebuit să recurg la asta”

„Sunt atât de jenată… Sunt rușinată că a trebuit să recurg la asta, dar trebuie să mă ridic pentru mine”, a spus Camaryn Swanson într-o postate pe Instastory.

ADVERTISEMENT

Camaryn și Tyga sunt împreună de câteva luni. În iulie, tânăra s-a afișat cu inelul de logodnă primit de la rapper pe rețelele de socializare. Toată dragostea lor s-a transformat în câteva ore într-un adevărat infern.

Tyga a fost recent în România. Fostul iubit al modelului Kylie Jenner a cântat la Mamaia pentru suma de 150.000 de dolari. Cea mai mare notă de plată din seara în care rapperul i-a încântat pe români a fost de 50.000 de euro, conform unor dezvăluiri făcute după party de Codin Maticiuc.

Tya este unul dintre cei mai cunoscuți și bogați rapperi americani. Hit-uri precum „Taste”, „Juicy” sau „Loco contigo” au făcut înconjurul lumii, clasându-se pe primele locuri în topurile muzicale.

 

ADVERTISEMENT
Tags: