Life

Un cunoscut artist internațional care a fost recent în România, arestat pentru că și-a bătut iubita

Un cunoscut rapper american, prezent de curând în România, a fost arestat pentru că și-a bătut iubita.
13.10.2021 | 10:34
Un cunoscut artist internațional care a fost recent în România, arestat pentru că și-a bătut iubita
Un cântăreț prezent de curând în România, arestat pentru câteva ore pentru violență domestică
ADVERTISEMENT

Este vorba despre celebrul Tyga, rapperul care a concertat anul acesta în țara noastră la clubul Nuba din Mamaia. Tânărul care s-a iubit în trecut cu Kylie Jenner, una din divele familiei Kardashian nu a avut un comportament tocmai exemplar cu o altă parteneră de-ale sale.

Tyga a fost arestat de polițiștii americani în urma acuzațiilor pe care i le-a adus fosta sa iubită, Camaryn Swanson, cu care au apărut imagini vânătă la ochi de la bătăile încasate.

Rapperul a fost pus sub arest pentru câteva ore de autoritățile din Los Angeles. Pentru că a plătit o garanție de 50.000 de dolari, recunoscându-și și regretând fapta, acesta a fost eliberat în cele din urmă.

ADVERTISEMENT

Tya, arestat pentru câteva ore pentru că și-a bătut iubita. Cântărețul ar fi ajuns acasă drogat

Tyga a fost luat de acasă ieri dimineață de polițiști, informația privind arestul său fiind confirmată ulterior pe Twitter. Potrivit pagesix.com, care citează site-ul TMZ, Tyga a ajuns în locuința în care stătea cu modelul de 22 de ani luni dimineața la ora 3, sub influența substanțelor interzise.

Cei doi s-au certat foarte urât în acea dimineață. Discuția a escaladat cu altoirea tinerei. Fata a plecat apoi de acasă să depună mărturie la Poliție. La scurtă vreme după incident, Tyga a mărturisit că regretă profund ceea ce s-a întâmplat.

ADVERTISEMENT

Camaryn a publicat conversația pe care a purtat-o pe Messenger cu Tyga după ce l-a reclamat, spunând la rândul ei că o doare că a trebuit să facă asta.

Potrivit conversației dintre cei doi, Tyga i-a zis iubitei sale că nu îi vine să creadă că l-a dat pe mâinile polițiștilor și că relația lor se termină în acest fel.

ADVERTISEMENT
Camaryn Swanson, iubita lui Tyga, a postat o imagine șocantă cu ea prezentând urmele violenței. Foto: Instagram

„Sunt rușinată că a trebuit să recurg la asta”

„Sunt atât de jenată… Sunt rușinată că a trebuit să recurg la asta, dar trebuie să mă ridic pentru mine”, a spus Camaryn Swanson într-o postate pe Instastory.

Camaryn și Tyga sunt împreună de câteva luni. În iulie, tânăra s-a afișat cu inelul de logodnă primit de la rapper pe rețelele de socializare. Toată dragostea lor s-a transformat în câteva ore într-un adevărat infern.

ADVERTISEMENT

Tyga a fost recent în România. Fostul iubit al modelului Kylie Jenner a cântat la Mamaia pentru suma de 150.000 de dolari. Cea mai mare notă de plată din seara în care rapperul i-a încântat pe români a fost de 50.000 de euro, conform unor dezvăluiri făcute după party de Codin Maticiuc.

Tya este unul dintre cei mai cunoscuți și bogați rapperi americani. Hit-uri precum „Taste”, „Juicy” sau „Loco contigo” au făcut înconjurul lumii, clasându-se pe primele locuri în topurile muzicale.

ADVERTISEMENT

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 853. 32 pagini + CD Armin Nicoară. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri