News

VIDEO. Un cunoscut epidemiolog a făcut anunțul, în direct la emisiunea lui Horia Ivanovici, “Fan România”: „Am putea avea un vaccin împotriva coronavirusului în acest an”

26.03.2020 | 21:47
VIDEO Un cunoscut epidemiolog a facut anuntul in direct la emisiunea lui Horia Ivanovici Fan Romania Am putea avea un vaccin impotriva coronavirusului in acest an
Premieră în SUA. Un vaccin COVID-19 va fi testat și pe copii de sub 12 ani
ADVERTISEMENT

Doina Zoicăi, un cunoscut epidemiolog din Iași, crede că vaccinul pentru coronavirus ar putea fi disponibil până spre finele anului 2020.

Vaccinul ar putea fi gata în 2020

Zoicăi a făcut o serie de declarații interesante în direct la Fan România, emisiunea moderată de Horia Ivanovici.

ADVERTISEMENT

„Cu toții așteptăm să știm când se va sfârși această criză, dar din păcate aceasta va mai dura.

Sperăm că în cât mai scurt timp să apară vaccinul care să diminue acest virus mondial. 

Se estimează că un vaccin ar fi posibil să se găsească mai devreme de sfârșitul acestui an, dar este foarte greu să fac un pronostic, dar trebuie să ținem cont că lupta cu acest virus este o luptă individuală și implică responsabilitatea întregii lumi.

ADVERTISEMENT

Horia Ivanovici revine în spațiul public cu emisiunea Fan ROMÂNIA! Prima ediție, AZI, LIVE pe pagina de facebook Horia Ivanovici Oficial

Posted by Horia Ivanovici Oficial on Thursday, March 26, 2020

Deja, după cum bine știți, a fost aplicată prima doză în SUA la un voluntar, acum umrează faza pentru evaluarea ca acest produs să fie acceptat la scară mondială.

Să sperăm că soluția va veni și din România, nu să apelăm neapărat la specialiști din alte țări, cum este cea de la Timișoara, dar nu cunosc când va fi testat prima dată”, a declarat Doina Zoicăi.

ADVERTISEMENT

Peste 30 de companii din mai multe țări se luptă în această perioadă pentru a descoperi un vaccin împotriva coronavirus.

Americanii, chinezii și nemții par aproape de a câștiga lupta contracronometru cu coronavirus.

Tags: