News

Un cunoscut medic din România a murit în timp ce se afla în concediu: ”Suntem cu toții șocați”

Un cunoscut medic obstetrician din România, în vârstă de doar 52 de ani, a murit în timp ce se afla în concediu cu familia.
09.08.2023 | 19:31
Un cunoscut medic din Romania a murit in timp ce se afla in concediu Suntem cu totii socati
Alex Mohamed Daoud, cunoscut medic obstetrician, a murit în timp ce se afla în concediu cu familia. Cauza decesului. Sursa foto: Mihaela Stanoae / Facebook
ADVERTISEMENT

Este doliu în domeniul sănătății din România. Alex Mohamed Daoud, un cunoscut medic obstetrician, a murit în timp ce se afla în concediu alături de familie. Care ar fi cauza decesului.

Alex Mohamed Daoud, cunoscut medic obstetrician, a murit în timp ce se afla în concediu cu familia. Cauza decesului

Din primele informații, tragedia s-a petrecut în Egipt, acolo unde medicul se afla în concediu alături de familia sa. Alex Mohamed Daoud, care a fost în trecut și președinte al Asociației Centrului Cultural Oriental, avea doar 52 de ani.

ADVERTISEMENT

Cadrul medical lasă în urmă o familie îndurerată, prieteni și colegi care îi regretă deja lipsa. În cariera sa, medicul obstetrician și-a desfășurat activitatea în cadrul Maternității Cuza Vodă din Iași. În ultimii ani, a trecut la Spitalul din Fălticeni, acolo unde era apreciat și respectat de colectivul sanitar.

Din informațiile presei locale, care citează membri ai familiei medicului, cauza decesului ar fi un infarct. Rudele și cunoscuții sunt șocați de dispariția fulgerătoare a doctorului.

ADVERTISEMENT

Cu adâncă durere în suflet, Dr Alex Mohamed Daoud a trecut într-o altă lume în această dimineață în urma unui infarct. Suntem cu toții șocați și îndurerați. Familia și prietenii mulțumesc tuturor celor care ne sunt alături în aceste clipe grele. Drum lin, Alex!”, este anunțul făcut de familia acestuia, pe o pagină de socializare.

Pe Facebook au început să apară mesaje de condoleanțe transmise de cei care l-au cunoscut pe medicul Alex Mohamed Daoud. ”Este incredibil. Aici (n.r. sunt publicate mai multe imagini) eram în 2019 și păreai de neoprit.

ADVERTISEMENT

Îți mulțumesc pentru toate poveștile și explicațiile oferite ori de câte ori a fost nevoie. Drum lin, OM bun, Alex Mohamed Daoud . Ai răspuns la toate chemările din mediul în care ai activat profesionist. Ce tristețe să pleci așa devreme. Condoleanțe familiei”, scrie o cunoscută.

Mesaje de condoleanțe au venit și de la alte persoane care l-au cunoscut în diferite circumstanțe pe medicul din zona Moldovei. Iată câteva dintre acestea postate în online:

ADVERTISEMENT
  • Îmi pare foarte rău! Drum lin prieten drag. Nu îmi vine să cred. Sunt trist și îndurerat! Sincere Condoleanțe!
  • Poftim?! Doamne ferește așa ceva…A fost primul meu prieten străin de după Revoluție. Dumnezeul tuturor să te primească în lumea Lui ca pe un Faraon adevărat
  • Condoleanțe familiei Nu îmi vine sa cred! Sincere condoleanțe familiei, a fost un Om deosebit!! Dumnezeu să-l ierte!
ADVERTISEMENT
Tags: