News

Un deputat PNL candidează la șefia CJ Bistrița-Năsăud. Robert Sighiartău: ”Am fost tot timpul împotriva PSD”

Unul dintre vicepreședinții PNL și-a anunțat intenția de a candida la CJ Bistrița-Năsăud. Deputatul Robert Sighiartău a declarat s-a poziţionat mereu împotriva PSD
01.03.2024 | 14:36
Un deputat PNL candideaza la sefia CJ BistritaNasaud Robert Sighiartau Am fost tot timpul impotriva PSD
Deputatul Robert Sighiartău și-a anunțat candidatura la șefia CJ Bistrița-Năsăud Sursa foto: Facebook Robert Sighiartau
ADVERTISEMENT

Robert Sighiartău, ales deputat de Bistrița-Năsăud pe listele PNL, și-a anunțat vineri intenția de a candida pentru funcția de președinte al Consiliului Judeţean Bistriţa-Năsăud.

Un deputat PNL candidează la șefia CJ Bistrița-Năsăud

Vicepreședintele PNL a declarat că și în această campanie adversarul său este PSD și că a fost tot timpul împotriva Partidului Social-Democrat, inclusiv în cadrul alianței aflată în prezent la guvernare.

ADVERTISEMENT

“Am luat decizia de a candida pentru preşedinţia Consiliului Judeţean Bistriţa-Năsăud. Cred că este nevoie de un nou proiect pentru judeţul nostru.

Trebuie să intrăm într-o altă etapă de dezvoltare. Avem nevoie de drumuri expres, trenuri rapide, centuri ocolitoare şi, în mod cert, de o autostradă care să ne lege de celelalte judeţe şi regiuni.

ADVERTISEMENT

Maturitatea unui om politic se măsoară în bătăliile politice mari. Poziţia mea o ştiţi. Am fost tot timpul împotriva PSD, inclusiv în această alianţă. Adversarul meu este PSD în această campanie.

Promit bistriţenilor că o să fac tot ce pot ca să nu le înşel votul pe care mi l-au dat în Parlament”, a precizat Robert Sighiartău în comunicatul transmis presei.

ADVERTISEMENT

Deputatul PNL a mai precizat că, pentru a putea candida din partea PNL la șefia CJ Bistrița-Năsăud, va trece prin toate procedurile de selecție ale Partidului Național Liberal.

“Am luat decizia personal să candidez, urmează să trec prin toate procedurile partidului”, a spus Robert Sighiartău pentru Agerpres.

ADVERTISEMENT

Sighiartău ar fi luat decizia de a candida fără a ține seama de solicitarea venită de la liderii PNL de la centru. Aceștia i-ar fi cerut ca înainte de a-și anunța candidatura să meargă în organizația PNL Bistrița și să obțină sprijinul primarilor, în special pe cel al primarului din Bistrița, Ioan Turc, susțin surse din interiorul formațiunii politice citat de stiripesurse.ro.

ADVERTISEMENT