News

Un deputat PSD îi acuză pe liberali că își bat joc de români, sugerând că sunt proști și leneși

16.04.2019 | 13:35
Un deputat PSD ii acuza pe liberali ca isi bat joc de romani sugerand ca sunt prosti si lenesi
Mircea Drăghici (PSD) îi acuză pe cei din PNL că își bat joc de români
ADVERTISEMENT

Trezorierul PSD, deputatul Mircea Drăghici, îi acuză pe cei din PNL că prin declarațiile pe care le dau la TV îi desconsideră pe români. El a făcut astfel referire la cazul Violetei Vijulie, care i-a prezentat pe cei care au fost la mitingul PSD din Craiova ca fiind “oameni săraci, fără educație”.

Mircea Drăghici, acuzații pentru cei din PNL

PSD-istul consideră că liberalilor nu le pasă de cei care trăiesc și muncesc în România și îi acuză pe aceștia că au tăiat pensiile și salariile românilor cât au fost la guvernare și că vor face la fel dacă vor reveni la conducerea țării. Drăghici spune și că PNL promoveză dublul standard.

ADVERTISEMENT

”Este revoltător să vedem, din nou, că membrii PNL îi desconsideră pe românii obișnuiți. Aseară, la Antena 3, Violeta Vijulie a lansat un atac jignitor la adresa românilor patrioți care muncesc din greu și care au fost etichetați drept “săraci și fără educație” doar pentru că au participat la mitingul de susținere a PSD”, spune Drăghici într-un mesaj pe Facebook.

Mircea Drăghici face acuzații dure la adresa celor din PNL

Mircea Drăghici: PNL a tăiat pensiile și salariile

“Acest limbaj arată cât de puțin le pasă celor din PNL de românii care trăiesc și muncesc în România. Nu e de mirare că au tăiat pensiile și salariile când au fost la guvernare și că sunt gata să o facă din nou dacă vor reveni la conducerea țării.

ADVERTISEMENT

Un partid ca PNL, fără respect la adresa românilor, nu are cum să se lupte pentru mai mult respect în Europa. Ei perpetuează același dublu standard prin care românii sunt tratați ca cetățeni inferiori, de mâna a doua”, mai consideră PSD-istul.

Reacția lui Mircea Drăghici vine după ce Violeta Vijulie a declarat la Antena 3 că oamenii de la mitingul PSD au fost aduși prin amenințări și că aceștia sunt săraci și nu au educație. “Trăiesc dintr-un salariu dat de la stat. Când îi sună șeful și le zice că trebuie să vină la miting ca să-și păstreze locul de muncă… nu au ce face”, a mai zis Violeta Vijulie.

ADVERTISEMENT