ADVERTISEMENT
News

Un elev a murit după ce a fost pedepsit de profesor fiindcă nu și-a făcut tema

Autor: Ana Mirea | 11.09.2020 | 23:40
Un elev a murit după ce a fost pedepsit de profesor fiindcă nu și-a făcut tema
Un copil a murit după ce a fost pedepsit de profesor fiindcă nu își făcuse tema. Foto: Mirror.com

Un copil în vârstă de 13 ani din Thailanda a murit după ce a fost obligat de un profesor să facă 100 de sărituri, ca pedeapsă pentru că nu și-a făcut tema.

ADVERTISEMENT

Copilul ar fi lipsit trei zile de la școală fiindcă fusese bolnav, iar când s-a întors nu a prezentat o temă pe care o avusese de făcut, transmite știrileprotv.ro.

Deși nu își revenise complet și prezentase o adeverință medicală care demonstra faptul că fusese bolnav în zilele în care a lipsit de la școală, a fost obligat de o profesoară să facă 100 de sărituri, pentru a-l pedepsi.

ADVERTISEMENT

Copilul de 13 ani a fost bolnav și nu și-a putut face tema, așa că profesoara l-a pedepsit să facă 100 de sărituri

În acea zi el a început să se simtă rău din nou și a rămas singur acasă, doar cu fratele său mai mic, moment în care starea lui de sănătate s-a înrăutățit.

Când părinții lui s-au întors acasă l-au găsit în stare de inconștiență în pat. În ciuda faptului că a primit îngrijiri medicale, cel mic nu a mai putut fi salvat și s-a constatat decesul.

ADVERTISEMENT

Potrivit medicilor, băiatul ar fi murit în somn în urma unei probleme cardiace.

În urma tragediei, conducerea școlii și-a prezentat scuzele față de părinți și le-a transmis că vor contribui cu tot ce este nevoie pentru a-i ajuta.

Unchiul băiatului a declarat că familia este devastată de moartea copilului, mai ales că aceasta s-a întâmplat dintr-o neglijență.

ADVERTISEMENT

„Școala se va ocupa de plata cheltuielilor pentru înmormântare”, a declarat acesta.

„Aș vrea ca acesta să fie un exemplu pentru toți profesorii, să nu își mai pedepsească atât de aspru elevii, a adăugat unchiul victimei.

ADVERTISEMENT

Acesta nu este singurul eveniment de acest gen. O studentă a murit, tot în Tailanda, după ce a fost pedepsită să alerge de opt ori în jurul stadionului, în urma unei greșeli pe care o făcuse în timpul unui antrenament. Corpul tinerei nu a rezistat căldurii copleșitoare, și s-a prăbușit pe teren.

Profesorul care l-a obligat pe copil să facă exercițiile fizice va fi interogat, înainte de a se înainta o acțiune legală în acest sens.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!