News

Un elev de 7 ani a fost bătut cu bățul de învățător. Micuțul nu ar fi știut tabla înmulțirii

Un elev în vârstă de 7 ani din Vaslui a fost bătut cu bățul de învățător pentru că nu ar fi știut tabla înmulțirii, fiind declanșată o anchetă.
18.01.2023 | 14:42
Un elev de 7 ani a fost batut cu batul de invatator Micutul nu ar fi stiut tabla inmultirii
Elev lovit la școală de profesor. Foto: Unsplash
ADVERTISEMENT

Învățătorul școlii din Protopopești, comuna Tăcuta, va trebui acum să răspundă în fața Inspectoratului Școlar Județean Vaslui pentru gestul său.

Un elev de 7 ani fost lovit cu bățul de învățător

Bărbatul în vârstă de 61 de ani e acuzat că l-a lovit pe elev peste mâini, conform vremeanouă.ro. Cazul a ajuns în atenția inspectorilor școlari după ce părinții acestuia au povestit cele întâmplate în mediul online.

ADVERTISEMENT

“Deocamdată, la școala din Protopopești s-au deplasat doi colegi din cadrul Inspectoratului Școlar și un consilier. Se fac cercetări pentru a se stabili, cu exactitate, ce s-a întâmplat. În funcție de rezultate, se vor lua toate măsurile ce se impun în astfel de cazuri“, a transmis inspectorul general al ISJ Vaslui pentru sursa citată.

Învățătorul are 61 de ani și s-ar fi răzbunat pe elev pentru că acesta nu știa tabla înmulțirii. Cazul seamănă izbitor cu cel al unei învățătoare din Câmpulung Moldovenesc, care și-ar fi jignit și bătut un elev în sala de curs.

ADVERTISEMENT

Cu toate că victima, un alt băiat în vârstă de 7 ani, a avut nevoie de îngrijiri medicale, femeia neagă cu vehemență acuzațiile.

”În clasă. M-a făcut prost. Ea a spus că nu a înjurat pe nimeni, eu i-am spus că m-a înjurat pe mine şi de atunci a început bătălia”, povestește elevul agresat.

ADVERTISEMENT

”Pe la începutul şcolii S-au făcut anumite presiuni de doamna învăţătoare, cum că n-ar exista o conexiune între copilul meu şi dumneaei şi tot îmi dădea de înţeles că poate în altă parte i-ar fi mai bine. Îl făcea prost, îi tot spunea că ar fi bine să meargă la altă şcoală. Îi spunea de şcoală specială, copilul neştiind termenul de specială.

S-a plâns copilul că a fost trântit de calorifer, fiind scaunul, băncuţa lui, lângă geam, lângă calorifer. Mi-a spus că o acuz de ceva foarte grav.

ADVERTISEMENT

Eu când i-am spus că al meu copil nu minte şi ceva a fost, dumneaei atunci a spus că: Da, recunosc. S-a sunat de oră, copilul n-a auzit, l-am luat de glugă având un hanorac şi l-am dus în bancă. Atât a fost”, a declarat mama copilului.

ADVERTISEMENT
Tags: