Fotbal intern

Un fost antrenor al „câinilor” nu are milă de Dinamo: „Nu moare nimeni dacă va fi în B!”

12.04.2021 | 10:52
Un fost antrenor al cainilor nu are mila de Dinamo Nu moare nimeni daca va fi in B
Un fost antrenor al „cainilor” nu are mila de Dinamo: „Nu moare nimeni daca va fi în B!”
ADVERTISEMENT

Nu toți foștii dinamoviști regretă situația de la Dinamo! Un fost antrenor al „câinilor” nu crede că ar fi o tragedie dacă alb-roșii vor retrograda în liga a doua.

Dinamo se află pe locul 14 în clasamentul din Casa Pariurilor Liga 1, cu doar 27 de puncte în 30 de partide și poate pica pe locul 15 în cazul în care Hermannstadt va câștiga cu Poli Iași.

ADVERTISEMENT

Gigi Mulțescu a cedat după o nouă înfrângere a „câinilor” cu Academica Clinceni, iar Dinamo a ajuns la nu mai puțin de zece meciuri consecutive fără victorie.

Eugen Neagoe e ironic cu dinamoviștii înainte de meciul din Cupă: „Să facem mitinguri ca să nu retrogradeze o echipă?”

Fostul antrenor al lui Dinamo nu i-a iertat pe „câini” pentru felul în care și-a terminat mandatul în Ștefan cel Mare și îi ironizează înainte de duelul din Cupa României: „A retrogradat Juventus Torino! A retrogradat Napoli. Acum ce să facem? Mitinguri ca să nu retrogradeze o echipă?”, a spus Eugen Neagoe pentru gsp.ro.

ADVERTISEMENT

Antrenorul Astrei Giurgiu continuă cu exemplul celor de la Universitatea Craiova, echipă care a fost dezafiliată și care acum poate avea două echipe în Liga 1, dar și cel lui Ferencvaros care a jucat de asemenea în Liga a doua: „Nu mi-ar părea bine, nu mi-ar părea rău să retrogradeze! A retrogradat Universitatea Craiova, a fost dezafiliată, așa au fost hotărârile luate, s-a mers mai departe. Anul viitor, ar putea fi două echipe, chiar puternice, în prima ligă, vezi?, se întâmplă. 

Am jucat la Ferencvaros Budapesta, cea mai puternică echipă din Ungaria, a fost retrogradată, doi ani fără drept de promovare, iar acum e o forță, cu buget de 30 de milioane de euro și cu antrenor de un milion de euro salariu pe un an. Nu moare nimeni!”, a mai spus tehnicianul.

ADVERTISEMENT

Eugen Neagoe e cinic: „Nu moare nimeni că retrogradează o echipă!”

Fostul antrenor care a trăit o perioadă de coșmar în „Groapă” e de părere că în cazul în care „câinii roșii” ar retrograda, nu trebuie să facă un capăt de țară din asta, dar în același timp recunoaște că nu îi dorește răul lui Dinamo: „Nu este o tragedie că retrogradează o echipă. Eu nu vreau să cadă Dinamo, eu îmi doresc să câștig play-out-ul și să ajungem, primul pas, în finala Cupei. Nu mă interesează cine merge în Liga 2, nu o să mă bucur, nu o să fiu trist, nu am de ce”, a mai precizat Eugen Neagoe.

Într-un interviu pentru FANATIK, Eugen Neagoe a dat de pământ cu conducerea lui Dinamo și declara că nu mai vrea să aibă de-a face cu astfel de specimene: „La Dinamo au fost interese să se creeze acele tensiuni. Acei oameni nu ar trebui să fie pe lângă fotbal!”, a spus supărat antrenorul.

ADVERTISEMENT

Într-un alt interviu pentru site-ul nostru, Neagoe nu consideră că Dinamo va fi un adversar facil în Cupa României, dar cu toate asta consideră că Astra Giurgiu poate ajunge în finală: „Noi o să ne jucăm șansa împotriva lui Dinamo, ne dorim să ajungem în finală, nu va fi deloc ușor. Dinamo, chiar dacă trece printr-o perioadă grea, totdeauna a găsit resurse, s-a mobilizat, în special pentru un meci așa cu o importanță aparte cum este semifinala Cupei. Eu cred că șansele sunt egale înaintea acestor două jocuri”, a spus antrenorul giurgiuvenilor pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT