News

Un fost concurent de la Românii au talent, între viață și moarte! Ce a pățit Lulu Pascu

30.12.2020 | 08:53
Un fost concurent de la Romanii au talent intre viata si moarte Ce a patit Lulu Pascu
ADVERTISEMENT

Un fost concurent de la Românii au talent se zbate între viață și moarte! Vorbim despre Lulu Pascu, cunoscut după ce a participat la două ediții ale show-ului difuzat de Pro TV.

Acesta a primit de fiecare dată patru de „Da”. Din păcate, soarta a avut planuri dure cu bărbatul îndrăgit de public pentru prestațiile sale.

ADVERTISEMENT

Acesta se află în comă profundă, conform portalului online de știri Buzoienii. Conform primelor informații, muzicantul din Nehoiu a fost lovit de o mașină în timp ce traversa, lângă o trecere de pietoni.

Probleme pentru un fost concurent de la Românii au talent

Martorii accidentului au fost cei care au alertat echipajele de intervenție. Lulu Pascu a fost transportat la spitalul din Nehoiu.

ADVERTISEMENT

După două ore, medicii au decis transferul lui la Brașov. Starea acestuia era una foarte gravă și avea nevoie de ajutor specializat.

„În această seară, în jurul orei 18.00, pe str. 1 Decembrie 1918, din orașul Nehoiu, a avut loc un accident de circulație soldat cu rănirea unei persoane.

ADVERTISEMENT

Din primele date de la fața locului a reieșit că autoturismul condus dinspre DN10 către cartierul Lunca Mare de un șofer în vârstă de 49 de ani, din Nehoiu, a surprins și accidentat un pieton care s-ar fi deplasat pe partea carosabilă, în aceeași direcție.

Accidentul s-a soldat cu rănirea pietonului, un bărbat de 63 de ani, din Nehoiu, care a fost preluat de ambulanță și transportat la spital pentru îngrijiri medicale. În cauză s-a întocmit dosar penal. iar polițiștii continuă cercetările”, a transmis biroul de presă al IPJ Buzău.

ADVERTISEMENT

Vă reamintim că Lulu Pascu este de meserie sobar. Acesta a apărut pentru prima oară pe scena Românii au talent alături de Titu Vânătoru, profesor de canto la Nehoiu.

Cei doi au interpretat atunci „Drumurile noastre toate”. A ieșit bine de tot și la final au primit din partea juraților patru de „Da”.

La a doua apariție în show, în aceeași formulă, cei doi au cântat „Sărut femeie mâna ta”. Au fost aplaudați la scenă deschisă și au primit, de asemenea, tot patru de „Da”.

 

 

ADVERTISEMENT