Sport

Un fost jucător al „Craiovei Maxima” salută ieșirea din arest a lui Adrian Mititelu: „Cu el acasă, echipa o să fie mult mai motivată”

Miercuri, 6 iulie, a fost sărbătoare la FC U Craiova 1948. Patronul Adrian Mititelu (54 de ani) a fost eliberat din închisoare, decizie de care s-au bucurat toți fanii echipei din Bănie.
08.07.2022 | 11:41
Un fost jucator al Craiovei Maxima saluta iesirea din arest a lui Adrian Mititelu Cu el acasa echipa o sa fie mult mai motivata
Un fost jucător al „Craiovei Maxima” salută ieșirea din arest a lui Adrian Mititelu: „Cu el acasă, echipa o să fie mult mai motivată”
ADVERTISEMENT

Miercuri, 6 iulie, Adrian Mititelu (54 de ani) a ieșit din arest, acolo unde s-a aflat în ultimele 19 luni. Pe 5 noiembrie 2020, patronul de la FC U Craiova 1948 a fost condamnat la trei ani de închisoare pentru evaziune fiscală în cazul transferului lui Mihai Costea la FCSB.

Mircea Irimescu, bucuros că Adrian Mititelu a ieșit din închisoare

La câteva ore după de a părăsit penitenciarul, Adrian Mititelu a petrecut cu lăutari pentru a celebra marea victorie. Alături de patronul alb-albaștrilor au stat fiul său, Adrian Jr., președintele clubului Marcel Pușcaș, antrenorul Marius Croitoru, dar și alți apropiați.

ADVERTISEMENT

De eliberarea omului de afaceri se bucură din plin și Mircea Irimescu (63 de ani), component al „Craiovei Maxima”. Fostul mijlocaș, care are în palmares două titluri și patru Cupe ale României cu „Știința”, este de partea celor de la FC U Craiova 1948.

„Vă dați seama că am aflat și eu de decizia eliberării lui Adrian Mititelu. O să îl las pe om să petreacă în sânul prietenilor și al familiei, iar când o să se mai elibereze din treabă sunt convins că vom avea noi timp să ne întâlnim și să discutăm.  La bază, la club, vedem noi.

ADVERTISEMENT

Adrian Mititelu a plătit prea scump pasiunea asta a lui pentru fotbal și a făcut mari sacrificii ca să țină echipa în viață chiar și din pușcărie. Uitați în ce hal a ajuns Dinamo, marea rivală a Universității. Nu e ușor în ziua de azi să plătești pe lună 200 de mii -300 de mii de euro salarii.

Cu Adrian Mititelu acasă echipa o să fie mult mai motivată, iar eu cred că Mititelu nu și-a spus ultimul cuvânt în fotbal”, a declarat Mircea Irimescu, conform ediție.ro.

ADVERTISEMENT

Adrian Mititelu: „Echipa e viața mea”

Imediat după ce a ieșit din închisoare, Adrian Mititelu nu a vrut să vorbească prea mult despre fotbal, dar a ținut să reamintească dragostea pe care o poartă culorile alb-albastre.

„Vă dați seama că echipa e viața mea. Pentru echipa asta am pierdut foarte mulți bani și am trecut prin multe. O să încerc să fac în așa fel ca cei care au rămas alături de noi, să fie mulțumiți și să le aducem bucuria. De fotbal o să vorbim zilele următoare”, a declarat patronul lui FC U Craiova 1948, la ieșirea din penitenciar.

ADVERTISEMENT