Sport

Un fost jucător al Stelei trece prin momente grele. Mesaj de pe patul de spital: „Am avut un AVC”

Un fost jucător important al Stelei a vorbit pentru Fanatik de pe patul de spital. Detalii de ultimă oră despre starea de sănătate.
13.11.2023 | 17:36
Un fost jucator al Stelei trece prin momente grele Mesaj de pe patul de spital Am avut un AVC
3 titluri de campion are Ion Viorel cu Steaua: 1993, 1994 și 1995. Sursă foto: @Facebook
ADVERTISEMENT

Ion Viorel, fostul jucător al Stelei, la Rapid, VfL Bochum, Oțelul și Gloria Buzău a trecut prin clipe de coșmar după ce a suferit un atac vascular cerebral. FANATIK l-a contactat pe „Vioară”, care i-a liniștit pe toți cei care s-au gândit la el.

Ion Viorel, mesaj emoționant de pe patul de spital

Ion Viorel este internat la Spitalul Județean din Buzău după ce a suferit un AVC ușor. În astfel de momente fiecare minut este esențial, iar echipa medicală a intervenit prompt și a reușit să îi salveze viața: „Am făcut un AVC. Nu pot să vorbesc încă. Nu vorbesc coerent, dar evoluez bine și încep să îmi revin. Într-o săptămână voi fi externat”, a transmis fostul antrenor pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

Fostul atacant cu patru meciuri și la echipa națională a României a ținut să transmită un mesaj după ce mulți și-au făcut griji pentru starea sa de sănătate, iar ultrașii lui Oțelul Galați i-au făcut un banner: „Suflarea oțelară alături de Vioară. În aceste clipe grele suntem alături de al nostru Ion Viorel! Vioară, Vioară cel mai bun din țară!”. 

Galeria lui Oțelul, mesaj de susținere pentru Ion Viorel
Galeria lui Oțelul, mesaj de susținere pentru Ion Viorel

„Le mulțumesc frumos că nu m-au uitat și că sunt alături de mine în aceste clipe grele și îi respect și îi iubesc așa cum am făcut toată viața mea de sportiv. Ei vor fi unul dintre principalele motive pentru care mă voi reface complet”, a spus Ion Viorel.

ADVERTISEMENT

Ion Viorel are 3 titluri de campion cu Steaua. Mesaje din partea familiei: „A contat că a fost sportiv”

Ion Viorel a început fotbal la Gloria Buzău și a debutat în prima ligă la Oțelul Galați în 1991. După doar un an a ajuns la Steaua, unde a prins 73 de meciuri (9 goluri) în trei ani.

În 1995 a revenit la Oțelul Galați unde a bifat încă 100 de meciuri și a marcat 28 de goluri. A urmat transferul carierei în Bundesliga la VfL Bochum, unde a jucat 12 meciuri. După doar un sezon s-a întors la Galați în 1999.

ADVERTISEMENT

În anul 2000 a ajuns în Giulești, unde a evoluat 14 meciuri. A mai evoluat la: Alexandria, Dunărea Galați și s-a retras în 2008 de la Gloria Buzău. Ca antrenor a reușit cea mai mare performanță la Buzău, unde a reușit să promoveze echipa în prima ligă.

Revenind la starea sa de sănătate, un apropiat al familiei a recunoscut că „Vioara” a avut noroc: „A contat probabil că a fost sportiv, a trecut destul de ușor peste. Sângele a fost absorbit repede. A fost tratat bine la spitalul din Buzău, s-au luat decizii bune și rapid, fiica sa este medic”, notează sansanews.ro.

ADVERTISEMENT

Diana, fiica buzoianului, a transmis de asemenea un mesaj pe pagina ei de Facebook: „Vă mulțumim din suflet pentru mesajele de susținere și grijă de care ați dat dovadă, suntem profund recunoscători, este extrem de importantă nevoia de liniște în perioada următoare pentru recuperarea completă!”.

  • 3 titluri de campion are Ion Viorel cu Steaua
ADVERTISEMENT