Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Ce s-a întâmplat când Laura Andreșan a ajuns la Steaua: „Doi fotbaliști au dormit o săptămână la cantonament!”. Video exclusiv

Valeriu Răchită a povestit în emisiunea Fanatik SuperLiga ce s-a întâmplat după ce Laura Andreșan a „ajuns” la Steaua.
26.03.2023 | 14:15
Ce sa intamplat cand Laura Andresan a ajuns la Steaua Doi fotbalisti au dormit o saptamana la cantonament Video exclusiv
Ce s-a întâmplat când Laura Andreșan a ajuns la Steaua. Sursă foto: fanatik.ro
ADVERTISEMENT

Fostul fundaș al „roș-albaștrilor” a glumit și a spus la FANATIK SUPERLIGA că mai bine Laura Andreșan ar fi ocolit Steaua și s-ar fi dus la rivali, comparând-o cu Julia Roberts, care nu a mai trecut în vizită în cele din urmă la Manchester City, ci la United.

Ce s-a întâmplat când Laura Andreșan a ajuns la Steaua

Valeriu Răchită a povestit la FANATIK SUPERLIGA ce s-a întâmplat când Laura Andreșan a ajuns în vestiarul Stelei: „Am avut ghinionul să vină Laura Andreșan la Steaua. Și doi colegi de-ai mei au ajuns pe prima pagină a ziarelor și au dormit o săptămână la cantonament.

ADVERTISEMENT

Nu mai țineți minte cu Laura Andreșan? Se filma dintr-o parte într-o alta. Mai bine nu venea la noi Laura Andreșan și făcea ca Julia Roberts, să se ducă la Dinamo sau la Rapid”.

„Înțeleg de ce s-a dus Julia Roberts la United. Pentru că United are măreție, are ștaif. Ca să câștigi Champions League trebuie să ai această măreție, pe care nici Manchester City, nici PSG nu o au”, a continuat jurnalistul Alin Buzărin.

ADVERTISEMENT

VEZI VIDEO MAI JOS

„Ești o șaormerie cu de toate, trebuie altceva!”

„Îți trebuie această aristocrație, îți trebuie nivelul, îți trebuie sânge albastru. Ei au avut o mare șansă să câștige trofeul. Dacă ai câștigat o dată, intri în selecția echipelor cu sânge albastru. PSG a fost la fel.

Ești o șaormerie cu de toate. Ești un parfum arăbesc. Se cere altceva. E dulceag, e îndoielnic. Originalul în viață și în fotbal e reprezentat de cluburile cu tradiție, nu de ei”, a mai spus Alin Buzărin, la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

„Nu au albăstreala aia în sânge. În momentul ăsta, cu toți banii, par că au venit într-o sală de bal frumos îmbrăcați, dar cu găuri în călcâie, le cântă greierii în călcâie.

De zece ani spun că vor câștiga. Acest 7-0 ne-a încântat, ne place, stai să vedem când vine Real Madrid sau Bayern Munchen. Ca să câștige ceva Haaland și Mbappe cred că trebuie să plece de la City și de la PSG”, a încheiat Alin Buzărin.

ADVERTISEMENT

Nu uita! Poți urmări emisiunea FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI în fiecare luni, marți și vineri, începând de la ora 10:30. O poți viziona prin intermediul rețelelor noastre de socializare: site-ul FANATIKcanalul de YouTube FANATIK, pagina de facebook Horia Ivanovici Oficialpagina de Facebook FANATIK și conturile FANATIK de pe Tik-Tok și Twitch.