Sport

Un fundaș central al FCSB, desființat înainte de meciul cu Sepsi: „Nu mai poate să joace la nivelul Ligii 1!”

Attila Hadnagy, directorul sportiv al Sepsi Sfântu Gheorghe l-a criticat în termeni duri pe Rachid Bouhenna, fostul jucător al covăsnenilor.
24.10.2022 | 15:05
Un fundas central al FCSB desfiintat inainte de meciul cu Sepsi Nu mai poate sa joace la nivelul Ligii 1
Rachid Bouhenna a jucat 7 meciuri în acest sezon la FCSB. Sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Gigi Becali l-a distrus pe Rachid Bouhenna, iar oficialul lui Sepsi răsucește și el cuțitul în rană înainte de meciul direct.

Attila Hadnagy, explicații despre prăbușirea lui Bouhenna: „Marea problemă a fost când a plecat”

Attila Hadnagy a vorbit la ProArena despre evoluțiile dezamăgitoare ale lui Rachid Bouhenna, dat afară de la Sepsi: „Nu mai vreau să comentez, cazul Bouhenna pentru noi este închis, cum am și zis. A plecat de la noi pe ușa din spate, nu mai vreau să discut despre asta, dar din păcate pentru el, numai pe jos s-a dus de la noi”.

ADVERTISEMENT

Oficialul covăsnenilor a explicat că fundașul central este un alt jucător față de cel care purta banderola de căpitan la Sepsi: „Strict fotbalistic pot spune că la noi a fost un jucător important, un fundaș foarte bun, a și fost căpitanul de echipă, dar după aia, nu știu ce s-a întâmplat cu el, dar cum am zis, cred că nu mai poate să joace la nivelul Ligii 1, așa văd eu”.

Hadnagy a dezvăluit că Bouhenna nu a fost un jucător problematic, din contră: „La noi a făcut treabă, după aceea, nu mă mai interesează. Rău nu pot să zic că stătea, era un jucător de vestiar, nu făcea deloc scandal sau așa ceva, era un jucător de echipă, nu am avut probleme când a fost la noi”.

ADVERTISEMENT

Pentru cei de la Sepsi, Bouhenna este un capitol închis însă: „Marea problemă a fost când a plecat, dar a trecut, nu mai vrem să vorbim despre el”, a mai spus Atilla Hadnagy pentru sursa citată.

Gigi Becali l-a distrus pe Rachid Bouhenna și vrea să îl dea afară de la FCSB: „Nu mai are ce căuta la noi!”

Gigi Becali a tunat și a fulgerat la adresa lui Rachid Buhenna după ce jucătorul a văzut două cartonașe galbene în decurs de zece secunde cu UTA, pentru că a aplaudat arbitrul: „Un jucător care face așa ceva n-are ce căuta în nicio echipă”.

ADVERTISEMENT

Patronul FCSB a anunțat deja că Rachid Bouhenna nu va mai juca la FCSB: „Meciul ăsta n-a fost foarte important, dar se poate întâmpla într-un meci important de campionat sau în cupele europene. Pierzi campionatul și milioane de euro din cauza unui bezmetic ca ăsta. Dacă nu pleacă în iarnă, o să plece în vară, că i se termină contractul.

Fac curățenie cum pot. Fotbaliștii de la FCSB să știe că nu-i supăr, nu-i jignesc, ci le dau bani. Dacă ai valoare, rămâi. Dacă nu, pleci! La revedere, la FCSB stai doar dacă ai valoare!”, a declarat Gigi Becali, la ProArena.

ADVERTISEMENT

Rachid Bouhenna are un salariu lunar de 10.000 de euro la FCSB. A jucat în acest sezon 7 meciuri pentru FCSB și este evaluat conform Transfermarkt la 400.000 de euro.


  • Cota BETANO pentru FCSB: 1,35  este cota pentru „x solist sau peste 2,5 goluri” la Sepsi – FCSB. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT