News

“Un gunoi!” Ionel Arsene, șeful CJ Neamț și-a făcut campanie lăudându-se cu “21 milioane euro investite în spitale”

15.11.2020 | 11:21
Un gunoi Ionel Arsene seful CJ Neamt sia facut campanie laudanduse cu 21 milioane euro investite in spitale
Ana Birchall îl atacă pe Ionel Arsene după incendiul de la Spitalul Piatra Neamț Foto: Colaj FANATIK
ADVERTISEMENT

Ana Birchall îl face praf pe președintele CJ Neamț într-o postare pe Facebook, după incendiul devastator izbucnit la secția ATI a Spitalului Județean Piatra Neamț în care și-au pierdut viața 10 pacienți, iar alte șapte persoane au fost rănite.

Printre răniți, unul dintre medicii de gardă, care a fost transportat la Bruxelles cu arsuri pe 40% din corp, după ce a încercat să salveze pacienții din salonul cuprins de flăcări.

ADVERTISEMENT

Deputata a ținut să reamintească opiniei publice că una dintre realizările cu care s-a lăudat Ionel Arsene în campania electorală a fost investirea a 21 de milioane de euro în spitalele din județ.

Ce reacție a avut președintele Consiliului Județean Neamț

“Gunoi! A avut tupeul să candideze deși are un dosar de corupție pe rol, dosar pe care îl tot amână cu tertipuri avocățești! Și-a făcut campanie cu așa slogan și a fost reales deși locuitorii din Neamț trebuia să îl trimită la lada de gunoi, exact acolo unde îi e locul! Dați share oameni buni, să se știe adevărul!”, a scris Ana Birchall.

ADVERTISEMENT

 

Ionel Arsene, a transmis, tot pe Facebook, un mesaj public prin care le cere politicienilor să nu foloseasca tragedia de la Secția ATI a Spitalului Județean Piatra Neamț în interes politic sau electoral.

“Fac un apel către întreaga clasă politică să nu folosească acest eveniment tragic în interes politic sau electoral. O tragedie națională nu trebuie să fie manipulată pentru interesele politice efemere ale unora sau altora.

ADVERTISEMENT

Nu este momentul să vă cățărați pe cadavre! Ne plângem morții, oameni care au sfârșit sub privirile celor care făceau tot ce le stătea în putere ca să îi salveze! Nu folosiți această tragedie în scop electoral”, a scris președintele CJ Neamț.

Ionel Arsene a tranmis condoleanțe familiilor îndoliate și i-a asigurat pe nemțeni că vinovații vor fi găsiți și vor trebui să plătească.

ADVERTISEMENT

“Organele abilitate au pornit o anchetă pentru a afla care sunt cauzele și cine sunt vinovații acestei tragedii. Sunt primul care susțin că toți cei care vor fi găsiți vinovați pentru această nenorocire vor trebui să plătească!

Condoleanțe familiilor îndoliate! Toată compasiunea mea. Sunt cu sufletul alături de victimele acestei seri cumplite. Însănătoșire grabnică nemțenilor aflați în stare critică!”, continuă mesajul șefului Consiliului Județean.

Spitalul Județean din Piatra Neamț a avut opt manageri în ultimul an, managerul în funcție, Lucian Micu, începâdu-și mandatul pe 28 octombrie.

ADVERTISEMENT
Tags: