News

Un ieșean a înghițit un cuțit de bucătărie. Medicii, șocați de ce au găsit în stomacul acestuia

Un ieșean de 54 de ani i-a șocat pe medici, după ce a înghițit un cuțit de bucătărie. În stomacul său se aflau o mulțime de alte obiecte.
31.07.2023 | 18:02
Un iesean a inghitit un cutit de bucatarie Medicii socati de ce au gasit in stomacul acestuia
Caz șocant în România: un ieșean a înghițit mai multe obiecte: un cuțit, bani, o lingură. Sursa foto: telem.ro
ADVERTISEMENT

Caz de-a dreptul șocant în România: un ieșean de 54 de ani a uimit lumea medicală după ce s-a descoperit că a înghițit mai multe obiecte. Printre acestea: un cuțit, o lingură, o cruciuliță sau niște bancnote.

Caz șocant în România: un ieșean a înghițit mai multe obiecte: un cuțit, bani, o lingură

În weekendul recent încheiat, medicii de la Spitalul Sfântul Spiridon din municipiul Iași s-au confruntat cu un caz mai puțin obișnuit. La unitatea medicală s-a prezentat un bărbat în vârstă de 54 de ani, cu o plagă înjunghiată la nivelul abdomenului.

ADVERTISEMENT

Acesta le-a spus doctorilor care îl tratau că s-ar fi înjunghiat din greșeală, acasă, atunci când a încercat să taie o felie de salam. Până aici nimic neobișnuit. Astfel de cazuri sunt destul de frecvente.

Ce a urmat a fost de-a dreptul inexplicabil. Pacientul a fost internat de urgență pe secția de chirurgie. Apoi, în momentul în care a început operația, medicii au trăit un adevărat șoc atunci când au observat ce se afla în stomacul bărbatului.

ADVERTISEMENT

Din corpul pacientului, medicii a scos tot felul de obiecte. Pe lângă un cuțit de bucătărie, în stomacul bărbatului se mai aflau bancnote de un leu, obiecte de metal, de cauciuc, de plastic, inclusiv ceva ce pare a fi partea metalică a unui ciocan, o lamă de cuțit și două piroane ascuțite, arată Telem.

ieșean înghițit cuțit obiecte
Caz șocant în România: un ieșean a înghițit mai multe obiecte: un cuțit, bani, o lingură. Sursa foto: telem.ro

”Pe 29.07, pacientul T. C. D., 54 ani, din localitatea Barnova a fost preluat de la domiciliu de echipajul TIM cu plaga înjunghiată abdominala prin obiect ascuțit tăietor (cuțit).

ADVERTISEMENT

Pacientul a declarat ca s a înjunghiat accidental încercând sa taie cu cuțitul o felie de salam. Pacientul are patologie psihiatrică fiind recent externat de la Institutul de Psihiatrie”, a declarat prof.dr. Diana Cimpoeșu, medic-șef UPU-SMURD Iași.

Un alt bărbat din Iași a înghițit un cuțit de 22 cm

Cazul din prezent amintește de un alt eveniment șocant petrecut tot în Iași. În 2014, un bărbat a înghițit, din gelozie, un cuțit de bucătărie lung de 22 de centimetri. A făcut asta pentru a-şi convinge soţia să nu-l părăsească.

ADVERTISEMENT

Gestul său extrem l-a dus direct pe un pat de spital. Medicii au fost nevoiți să-l opereze de urgență pentru a extrage obiectul contondent. La acea vreme, bărbatul a avut mare noroc să scape cu organele interne întregi.

ADVERTISEMENT
Tags: