News

Un individ beat a atacat cu motocoasa un grup de sportivi, la Bușteni. O tânără a fost rănită, iar o alta a leșinat

Un grup de sportivi a fost atacat cu motocoasa de un individ beat, la Bușteni. O fată a fost rănită, iar alta a leșinat.
21.07.2021 | 17:36
Un individ beat a atacat cu motocoasa un grup de sportivi la Busteni O tanara a fost ranita iar o alta a lesinat
ADVERTISEMENT

Incidentul s-a produs luni seară, în jurul orei 20:00. Un grup de boxeri din Buzău, aflați la sfârșitul cantonamentului din Bușteni, a ieșit la plimbare, înainte de întoarcerea acasă.

Aceștia ș-au așezat pe o bancă, în apropierea unui magazin, când trei bărbați în stare de ebrietate s-au apropiat. Una dintre fete le-a transmis să păstreze distanța, pentru că au consumat băuturi alcoolice.

ADVERTISEMENT

Un individ beat a atacat cu motocoasa un grup de sportivi, la Bușteni. O tânără a fost rănită, iar o alta a leșinat

Doi dintre bărbați au respectat cerința tinerei. Al treilea s-a simțit ofensat, a pus mâna pe o motocoasă, a pornit-o și a început să dea cu ea în toate părțile.

Bianca, tânăra care-i avertizare pe cei trei să nu se apropie, a încercat să-l oprească pe bărbat. Ea s-a luptat cu individul, încercând să-și apere colegii, unii dintre ei fiind minori, și a fost aproape să-și piardă o mână.

ADVERTISEMENT

O altă fată a încercat să vină în ajutorul acesteia, dar a făcut un atac de panică și a leșinat. Sportivii au reușit să scape de individ prin intervenția oamenilor din magazinul lângă care stăteau.

Ei au fost și cei care au sunat la 112. Tânăra care a fost rănită a fost transportată la spital, dar nu a rămas internată. Fata a spus că s-a gândit la siguranța colegilor săi, mulți dintre ei cu vârste de 14 și 15 ani.

ADVERTISEMENT

„Ştiu că a sărit să mă ajute Nicoleta, o colegă, însă la un moment dat am îmbrâncit-o şi pe ea ca să nu fie atinsă de motocositoare. Pe mine mă tăiase deja şi la mână, şi un pic la spate,” a spus ea, potrivit Adevărul.

Ce s-a întâmplat cu agresorul

Polițiștii au reușit să-l identifice pe agresor. Acesta este un bărbat de 48 de ani și a fost ridicat de oamenii legii din apropierea locului unde s-a produs incidentul.

ADVERTISEMENT

A fost condus la secție pentru audieri. „la data de 19 iulie a.c., în jurul orei 20.30, poliţiştii Staţiunii Buşteni au fost sesizaţi prin apel 112, de către o femeie, cu privire la faptul că în faţa unui magazin din staţiune, a izbucnit un conflict, între mai multe persoane”.

„În urma sesizării, poliţiştii s-au deplasat la faţa locului, unde au identificat o tânără, în vârstă de 19 ani, care a declarat faptul că, a avut un conflict spontan cu un bărbat, din cauza unui loc pe o bancă din faţa unui magazin. Poliţiştii au reuşit identificarea persoanei, un bărbat în vârstă de 48 de ani, din oraşul Buşteni, fiind depistat de către patrula de siguranţă publică, în proximitatea locului faptei şi condus la sediul unităţii de poliţie pentru audieri. Tânăra a fost transportată la o unitate medicală pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate, fără a rămâne internată,” a transmis IJP Prahova, potrivit sursei citate mai sus.

Oamenii legii au adăugat că a fost deschis un dosar penal pentru loviri și alte violețe și pentru tulburarea liniștii publice. Marți, sportivi s-au întors la casele lor, fără alte probleme.

ADVERTISEMENT