News

Un interlop din Argeș, ridicat de mascați în timp ce se spovedea în biserică. Urma să se căsătorească, nașă i-ar fi fost Anamaria Prodan

Un interlop a fost ridicat de mascați, chiar în timp ce se spovedea, în biserică. Trebuia să se însoare cu fiica fostei iubite.
14.03.2024 | 15:36
Un interlop din Arges ridicat de mascati in timp ce se spovedea in biserica Urma sa se casatoreasca nasa iar fi fost Anamaria Prodan
Alex Copil Bătrân, alături de Adi Mutu și Laurențiu Reghecampf. colaj Fanatik/ Foto Adevărul/Ancheta Online
ADVERTISEMENT

Caz halucinant în județul Argeș. Un interlop a fost ridicat de mascați în timp ce se spovedea în biserică. Avea planificată nunta, chiar a doua zi, iar nașă i-ar fi fost Anamaria Prodan. Viitoarea soție este fiica fostei sale iubite.

Interlop din Argeș, ridicat de mascați în timp ce se spovedea în biserică. Urma să se căsătorească

O întâmplare din județul Argeș, care pare un scenariu de film, iese la iveală, după ce unul dintre cei mai cunoscuți interlopi a fost reținut de polițiștii BCCOA (Brigada de Combatere a Criminalității Organizate) Pitești, sub coordonarea DIICOT. Alexandru Mihăilescu, zis Alex Copil Bătrân sau Alex Santiago, a fost săltat de oamenii legii chiar într-o biserică din cartierul piteștean Banat.

ADVERTISEMENT

Bărbatul, care în trecut a mai fost arestat pentru trafic de droguri, se spovedea. Întreaga acțiune a mascaților a avut loc chiar în fața preotului și a viitoarei sale soții. De câteva luni ieșise din închisoare, însă potrivit Ancheta Online, Alex Copil Bătrân și-a reluat vechea activitate.

Inițial, interlopul a crezut că este victima unei glume. S-a convins că se află, iarăși, în vizorul autorităților când a fost dus în fața procurorilor DIICOT. În urma perchezițiilor, oamenii legii au descoperit cocaină şi ecstasy.

ADVERTISEMENT

„Din actele de urmărire penală efectuate a rezultat că acesta, în mod repetat, ar fi comercializat droguri de mare risc (ecstasy și cocaină) către consumatori din municipiul Pitești.

Pentru administrarea probatoriului, la data de 8 martie a.c., au fost puse în executare 4 mandate de percheziție domiciliară, în municipiul Pitești. Pe parcursul cercetărilor, au fost descoperite și ridicate aproximativ 5 grame de cocaină și 96 de comprimate de MDMA”, se arată într-un comunicat DIICOT.

ADVERTISEMENT

Poveste cu iz de telenovelă. Cea care trebuia să îi devină soție este fiica fostei iubite

Alexandru Mihăilescu a fost reținut pentru 24 de ore, iar ulterior a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. În trecut, acesta a mai stat cinci ani în spatele gratiilor, în urma unei condamnări tot pentru trafic de droguri.

Conform sursei citate, Alex Santiago era cunoscut în cercurile de celebrități din București. Ba chiar, el ar fi un apropiat al lui Adrian Mutu, iar cea care ar fi trebuit să îi fie nașă de cununie este Ana-Maria Prodan. În spațiul public au apărut fotografii în care interlopul apare alături de Adi Mutu și Laurențiu Reghecampf.

ADVERTISEMENT

Totodată, povestea de dragoste dintre Alex Copil Bătrân și cea care trebuia să îi devină soție, o femeie cu 20 de ani mai tânără, este una atipică. Ancheta Online precizează că respectiva este chiar fiica fostei sale iubite.

Mama acesteia și fosta iubită a traficantului de droguri este o femeie de afaceri din Pitești. Cei doi ar fi avut o relație destul de lungă, timp în care Alexandru Mihăilescu s-ar fi apropiat de fiica femeii dintr-o căsătorie anterioară, Karina Coțandra, cea cu care ar fi trebuit să se și căsătorească pe 9 martie, chiar înainte să fie arestat.

 

 

ADVERTISEMENT