News

Jandarm din Satu Mare, arestat pentru pedofilie. A violat două fete de 12 ani, una era fiica iubitei sale

Dintr-un apărător al legii, un jandarm s-a transformat într-un monstru care a violat minore. Între victime se numără şi fiica iubitei sale.
04.03.2023 | 17:55
Jandarm din Satu Mare arestat pentru pedofilie A violat doua fete de 12 ani una era fiica iubitei sale
Jandarmul a fost arestat pentru 30 de zile Foto: presaSM.ro
ADVERTISEMENT

Un jandarm în vârstă de 42 de ani din Satu Mare, plutonier adjutant în cadrul Inspectoratului Judeţean, a fost arestat pentru 30 de zile, la propunerea procurorilor militari. Daniel I. este acuzat de agresiune sexuală şi viol asupra unor minore.

Cele două victime erau colege de clasă

Victimele jandarmului au fost două fete în vârstă de 12 ani, dintre care una era fiica iubitei sale. Militarul și concubina sa au o relație de cinci ani, iar aceasta este însărcinată în cinci luni, scrie presaSM.ro. Procurorii îl acuză pe jandarm că ar fi molestat-o și pe o colegă de clasă de fiicei iubitei, o minoră în vârstă tot de 12 ani.

ADVERTISEMENT

Aceasta din urmă a fost cea care li s-a plâns apropiaţilor, spunându-le că a fost violată și agresată sexual. Vestea s-a răspândit repede printre cunoscuţi, care au alertat autorităţile, astfel că jandarmul a fost arestat la propunerea procurorilor din cadrul Parchetului Militar Cluj.

Pe pagina de Facebook a jandarmului se află o postare despre pasiunile sale care trebuie privită mai cu luare aminte în actualul context al acuzaţiilor de pedofilie. “Realizez picturi-desene pe pereți pentru camere de copii la prețuri foarte bune, indiferent de buget vom găsi o pictură-desen care sa va mulțumească.

ADVERTISEMENT

Realizez şi desene pentru living, bucătărie – dacă ai un model preferat care dorești să îți înfrumusețeze apartamentul sau casa găsim varianta care o sa vă mulțumească”, scria jandarmul, care îşi oferea astfel serviciile oricuri era dispus să-l angajeze.

Inspectoratul de Jandarmi al Judeţului Satu Mare a confirmat că jandarmul este cercetat pentru agresiune sexuală şi a fost suspendat din funcţie. “Confirmăm faptul că procurorii din cadrul Parchetului Militar de pe lângă Tribunalul Militar Cluj Napoca au dispus reținerea unui jandarm din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Satu Mare într-o cauză penală având ca obiect o presupusă faptă de agresiune sexuală împotriva unei minore.

ADVERTISEMENT

Totodată, la nivelul Jandarmeriei Satu Mare au fost luate măsurile legale prevăzute în astfel de situații, cadrul militar fiind suspendat din funcție până la finalizarea cercetărilor.

Ne reafirmăm, în mod transparent, așa cum am făcut-o de fiecare dată, disponibilitatea de a oferi sprijin necondiționat instituțiilor statului român și ori de câte ori ni se vor cere informații care pot elucida astfel de situații, vom pune la dispoziție, în regim de urgență, toate datele solicitate.

ADVERTISEMENT

Imediat după încheierea etapelor procesuale și comunicarea de către instituțiile abilitate, vom dispune măsurile necesare în conformitate cu legislația în vigoare”, se arată în comunicatul Inspectoratului Judeţan de Jandarmi Satu Mare.

ADVERTISEMENT
Dan Puric: „Am strâns 6.000 € pentru o fată oarbă, biserica vreo 4.000....
Dan Puric: „Am strâns 6.000 € pentru o fată oarbă, biserica vreo 4.000. I-am dat un telefon. «Băi Gigi, te rog din suflet, are nevoie de celule stem»”. Reacția lui Becali
Româncă stabilită în Germania, după experiența care i-a salvat vacanța din România: „Suntem...
Româncă stabilită în Germania, după experiența care i-a salvat vacanța din România: „Suntem un popor frumos!”
EXCLUSIV Scandal în primăria lui Nicușor Dan din cauza FCSB. Gigi Becali și-a...
EXCLUSIV Scandal în primăria lui Nicușor Dan din cauza FCSB. Gigi Becali și-a trimis „soldaţii” să facă presiuni uriașe pentru a-și impune regulile
Duminica Tomii încheie Săptămâna Luminată. Tradiţii şi superstiții în prima duminică după Paşte
Duminica Tomii încheie Săptămâna Luminată. Tradiţii şi superstiții în prima duminică după Paşte
Ion Ţiriac a trecut fără ezitare peste cuvântul fiicei sale şi nu i-a...
Ion Ţiriac a trecut fără ezitare peste cuvântul fiicei sale şi nu i-a îndeplinit dorinţa: Nu am mai putut. Gata, îmi ajunge
Kanye West și-a filmat iubita în pat și a distribuit imaginile pe internet!...
Kanye West și-a filmat iubita în pat și a distribuit imaginile pe internet! Cum a pus-o să stea / FOTO
Cine este femeia care stă non stop lângă patul lui Florin Piersic. Soția...
Cine este femeia care stă non stop lângă patul lui Florin Piersic. Soția marelui actor nu știe mai nimic despre relația lor
Piața imobiliară. Locuințele, scumpe în toată țara. Când se pot ieftini
Piața imobiliară. Locuințele, scumpe în toată țara. Când se pot ieftini
Medicii de la Spitalul Foişor aruncă bomba! Ultimele detalii despre starea de sănătate...
Medicii de la Spitalul Foişor aruncă bomba! Ultimele detalii despre starea de sănătate a lui Florin Piersic
Mihai Leu, internat de urgență la Spitalul Fundeni. Medic: „A fost adus cu...
Mihai Leu, internat de urgență la Spitalul Fundeni. Medic: „A fost adus cu elicopterul de la Hunedoara”
Trei zodii care au karma de partea lor în vară 2024. Scapă de...
Trei zodii care au karma de partea lor în vară 2024. Scapă de ghinioane, au energie pozitivă și vor primi cea mai mare surpriză din viața lor