Sport

Un jucător care a trecut pe la Tottenham și-a pierdut viața într-un accident teribil la doar 25 de ani

Anton Walkes, fundaș central crescut de Tottenham, care era sub contract cu Charlotte FC din MLS, a murit la doar 25 de ani, după un accident de barcă.
19.01.2023 | 22:50
Un jucator care a trecut pe la Tottenham sia pierdut viata intrun accident teribil la doar 25 de ani
Anton Walkes și Dybala într-un duel consemnat în vara lui 2016, în Australia, în pre-sezon. Foto: instagram
ADVERTISEMENT

Născut la Londra, Anton Walkes a fost format la Academia lui Tottenham. A evoluat însă cu precădere peste Ocean, în MLS, și era sub contract cu formația Charlotte. Club care este acum în doliu după ce fundașul central și-a pierdut viața, la doar 25 de ani.

Anton Walkes, fost jucător la Tottenham, a murit la 25 de ani: ”Suntem sfâșiați după pierderea lui”

Anton Walkes a deprins fotbalul la Tottenham, însă a jucat pentru echipa mare o singură dată, pe când avea 19 ani. Mai exact, pe 21 septembrie 2016, în EFL Cup, contra lui Gillingham (5-0). Atunci când a intrat în minutul 80.

ADVERTISEMENT

Pentru clubul la care joacă Harry Kane a mai prins doar trei meciuri în UEFA Youth League. În calitate de căpitan de echipă. Iar în Anglia a mai bifat prezențe pentru Portsmouth.

În schimb, a jucat 70 de meciuri pentru Atlanta United, în MLS, mai întâi împrumutat, iar apoi cu contract. Iar pe 14 decembrie 2021 ajungea la Charlotte FC.

ADVERTISEMENT

A evoluat pentru această echipă 23 de meciuri, iar în 21 dintre ele a fost titular. Nu a izbutit să și marcheze, dar era considerat o piesă importantă în defensivă.

Ieri a ieșit pe apă, în zona Miami Marine Stadium, iar barca sa avea să fie distrusă într-un impact cu o altă ambarcațiune. Echipajele de urgență l-au găsit fără suflare. A fost transportat de urgență la spital, resuscitat, dar în dimineața zilei de joi organismul său a cedat.

ADVERTISEMENT

”Suntem sfâșiați după pierderea lui Anton Walkes, un tată incredibil, o persoană iubitoare și un om extraordinar. Impactul pe care l-a avut în vestiar și, în general, la Charlotte, nu va fi uitat niciodată.

Gândurile noastre se îndreaptă spre familia sa, pe care vrem s-o sprijinim din toate punctele de vedere”, a declarat Zoran Krneta, directorul sportiv al celor de la Charlotte.

ADVERTISEMENT

”Suntem foarte triști să auzim că fostul jucător, Anton Walkes, s-a stins din viață. Gândurile tuturor de la club sunt îndreptate spre familia sa și spre prietenii săi în această perioadă extrem de tristă”, au scris și cei de la Tottenham Hotspur pe rețelele social media.

ADVERTISEMENT
Tags: