Sport

Un jucător de la FCSB, petrecere cu alcool în club până la 3 dimineața. Dezmăț înaintea derby-ului cu U Craiova. Foto

Unul dintre jucătorii FCSB-ului a petrecut în club până la 3 dimineața, înaintea derby-ului cu Universitatea Craiova. Fotbalistul a fost surprins consumând alcool.
28.01.2024 | 23:32
Andrei Vlad a fost în club înainte de Universitatea Craiova - FCSB. Foto: Cancan.
ADVERTISEMENT

Andrei Vlad, portarul celor de la FCSB, s-a distrat de minune, până în dimineața derby-ului cu Universitatea Craiova. Rezerva lui Ștefan Târnovanu nu a ținut cont de partida de foc din Bănie și a petrecut până la 3 dimineața cu alcool alături de prieteni, dar și în compania unei brunete.

Un jucător de la FCSB, petrecere cu alcool în club până la 3 dimineața. Dezmăț înaintea derby-ului cu U Craiova

FCSB a câștigat spectaculos derby-ul cu Universitatea Craiova, scor 3-0, în etapa a 23-a din SuperLiga. Elias Charalambous și Mihai Pintilii nu s-au bazat la duelul de pe „Ion Oblemenco” pe portarul Andrei Vlad. „Messi al portarilor” stă de mai bine de 3 ani în umbra lui Ștefan Târnovanu, titularul de drept din poarta „roș-albaștrilor”.

ADVERTISEMENT

Totuși, Andrei Vlad, în vârstă de 24 de ani, nu pare afectat de statutul pe care îl are la FCSB. Înainte să meargă la Craiova alături de restul lotului, fotbalistul a fost surprins într-un club select din București, unde a petrecut alături de prieteni până la 3 dimineața.

Mai mult decât atât, Andrei Vlad a dat shot după shot și a intrat în conversație cu o brunetă misterioasă, potrivit Cancan. Conform sursei menționate, cei doi s-au ținut în brațe, au dansat și au avut gesturi delicate.

ADVERTISEMENT
Andrei Vlad a fost în club înainte de Universitatea Craiova - FCSB. Foto: Cancan.
Andrei Vlad a fost în club înainte de Universitatea Craiova – FCSB. Foto: Cancan.

Imaginile cu Andrei Vlad îl vor înfuria pe Gigi Becali

După dezmățul din club, Andrei Vlad s-a odihnit puțin după care a plecat la Craiova alături de delegația FCSB-ului. Andrei Vlad a fost rezervă neutilizată la derby-ul cu Universitatea Craiova, scor 3-0. Imaginile cu Andrei Vlad în club îl vor face pe Gigi Becali să răbufnească.

“Acolo le fac pe plac dracilor. Eu vreau cu Hristos în ceruri. Dacă vrei cu dracii, du-te la cluburi, du-te la curvăsăraie. Acum te duci la discotecă, nu vezi nimic. Înainte vedeai și tu cum arată fata! Acum, întuneric, nu vezi nimic.

ADVERTISEMENT

Și numai bum-bum-bum… Nu văd nici fata, nu aud nici muzica. Păi, ce, nu te înnebunește de cap? Dacă stai până la 6 și-ți dă Dracu în cap!”, spunea Gigi Becali, despre mersul în cluburi.

Andrei Vlad a fost în club înainte de Universitatea Craiova - FCSB. Foto: Cancan.
Andrei Vlad a fost în club înainte de Universitatea Craiova – FCSB. Foto: Cancan.

Mihai Stoica a anunțat plecarea lui Andrei Vlad de la FCSB: „Devine liber de contract”

Conducerea celor de la FCSB nu este dispusă să-i prelungească înțelegerea lui Andrei Vlad. Mai mult decât atât, Mihai Stoica i-a anunțat plecarea portarului în vârstă de 24 de ani. Oficialul „roș-albaștrilor” este ferm convins că fotbalistul nu ar fi acceptat o ofertă de la Rapid.

ADVERTISEMENT

”Cred că Vlad nu ar fi dat curs unei oferte de la Rapid. El a avut oferte și este interesant pentru echipe din afara țării. În decembrie devine liber de contract. Poate ca în vară să semneze cu orice echipă și să plece din iarnă acolo”, a declarat Mihai Stoica în direct la Orange Sport.

ADVERTISEMENT
Cotă BETANO pentru FCSB: 1,87 este cota pentru „GG” la meciul FCSB - Farul