Sport

Jucătorul de la FCSB care ar fi refuzat Rapidul: „Are oferte de afară, în decembrie devine liber!”

Rapid a căutat un înlocuitor pentru Horațiu Moldovan, proaspăt transferat la Atletico Madrid, și a făcut o ofertă pentru Andrei Vlad, portarul de rezervă al celor de la FCSB.
24.01.2024 | 23:00
Jucatorul de la FCSB care ar fi refuzat Rapidul Are oferte de afara in decembrie devine liber
Propus la Rapid în locul lui Horațiu Moldovan, portarul Andrei Vlad nu ar fi dat curs ofertei giuleștenilor. foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Gigi Becali a dezvăluit că Dan Șucu a vrut să mai ia un jucător de la roș-albaștri în această iarnă, după ce în Giulești au ajuns Damjan Djokovic, Iulian Cristea și Răzvan Oaidă. FANATIK a anunțat în exclusivitate că giuleștenii l-au cumpărat de la Farul pe Marian Aioani. În locul său putea ajunge însă Andrei Vlad, de la FCSB.

Mihai Stoica: ”Andrei Vlad nu dădea curs ofertei de la Rapid”

Mihai Stoica este de părere că Andrei Vlad nu își dorea un transfer la Rapid în această iarnă, chiar dacă Gigi Becali accepta oferta primită de la Rapid.

ADVERTISEMENT

”Cred că Vlad nu ar fi dat curs unei oferte de la Rapid. El a avut oferte și este interesant pentru echipe din afara țării. În decembrie devine liber de contract. Poate ca în vară să semneze cu orice echipă și să plece din iarnă acolo”, a declarat Mihai Stoica în direct la Orange Sport.

Mihai Stoica: ”Moldovan a avut gafe mai mari decât Andrei Vlad”

Managerul general al FCSB a făcut o comparație între Andrei Vlad și Horațiu Moldovan, portarul proaspăt transferat la Atletico Madrid de la Rapid.

ADVERTISEMENT

”Ce contează că Andrei Vlad nu a mai apărat de doi ani? Noi avem cazul lui Horațiu Moldovan care a ajuns titular la Rapid după ce a fost rezervă la Energeticianul.

Moldovan a făcut gafe mai mari și mai grave decât Vlad și nu a pierdut echipa. S-a transferat la Atletico pentru că Edi Iordănescu și Leontin Toader au avut încredere în el”, a mai declarat Mihai Stoica.

ADVERTISEMENT

Horațiu Moldovan, salariu de 800.000 de euro în primul an la Atletico Madrid

La puțin timp după ce FANATIK a anunțat în exclusivitate transferul lui Horațiu Moldovan la Atletico Madrid, au apărut și detaliile contractului pe care acesta îl va avea la gruparea de pe Wanda Metropolitano.

Portarul Rapidului și al echipei naționale a semnat un angajament pe patru ani și jumătate cu formația pregătită de Diego Simeone. În primul sezon, el va încasa un salariu net de 800.000 de euro, urmând ca acesta să crească apoi progresiv cu câte 180.000 de euro în fiecare an.

ADVERTISEMENT

Horațiu Moldovan a fost prezentat oficial la Atletico Madrid

Horațiu Moldovan a fost prezentat oficial pe site-ul celor de la Atletico Madrid. Printre altele, cei de la Atletico au reamintit că Horațiu Moldovan este născut la Cluj-Napoca și că vine de la Rapid București, bifând totodată mai multe prezențe ca și titular în poarta României.

”Internaționalul român a promovat examenul medical relevant la Spitalul Universitar Vithas Madrid Arturo Soria și apoi a mers la birourile clubului de la Cívitas Metropolitano, unde a fost primit de CEO-ul nostru, Miguel Ángel Gil, pentru a-și semna contractul cu entitatea noastră”, au explicat reprezentanții Atletico Madrid.

ADVERTISEMENT
2,07 este cota oferită de BETANO pentru pronosticul „X2 și peste 1,5 goluri” la meciul Universitatea Craiova - FCSB