Fotbal international

Un jucător de la Manchester City a încălcat grav regulile privind distanțarea socială! Riscă să fie pedepsit de Pep Guardiola. Video

03.06.2020 | 13:44
Un jucator de la Manchester City a incalcat grav regulile privind distantarea sociala Risca sa fie pedepsit de Pep Guardiola Video
ADVERTISEMENT

Phil Foden, unul dintre viitoarele staruri de la Manchester City, a încâlcat regulile privind distanțarea socială și a fost surprins de jurnaliștii englezi în timp ce se afla pe o plajă, alături de mai mulți prieteni.

Phil Foden, viitorul star al lui Manchester City, a încălcat regulile de distanțare socială

Phil Foden este văzut de mulți specialiști drept viitorul star al lui Manchester City, însă tânărul mijlocaș l-a supărat pe Pep Guardiola, după ce au apărut imagini cu el, în care a încălcat regulile privind distanțarea socială.

ADVERTISEMENT

Foden s-a aflat pe o plajă din Formby, unde s-a distrat alături de niște prieteni. Anglia a fost afectată profund de pandemia de coronavirus, iar faptul că Foden a fost la plajă alături de mai mulți prieteni nu îi va pica prea bine lui Pep Guardiola, care îl va pedepsi pe tânărul mijlocaș.

În actualul sezon, Phil Foden a jucat 26 de meciuri în toate competițiile pentru „cetățeni”, reușind să înscrie trei goluri și să ofere șapte pase decisive.

ADVERTISEMENT
  • 27.000.000 de euro este cota de piață a lui Phil Foden, conform transfermarkt.com
Phil Foden la plajă. Sursă foto: trianglenews.com
Phil Foden la plajă. Sursă foto: trianglenews.com

Nu este singurul fotbalist din lotul lui Manchester City care a încălcat regulile în pandemie

Kyle Walker și-a început showulîncălcărilor măsurilor de protecție cu o petrecere transformată în orgie, după ce a adus două prostituate. Și asta la scurt timp după ce postase un mesaj pe contul său de socializare, cerând populației să respecte regulile de izolare și să stea în case.

Opinia unei persoane din anturajul său oferită pentru The Sun este una dură. „Pur și simplu, e un idiot. De câte ori trebuie prins?

ADVERTISEMENT

Nu e mai bun decât alții, mesajul de a rămâne în case li se aplică tuturor. Râde de noi, toți ceilalți, care respectăm regulile. Sper ca poliția să ia măsuri împotriva lui”. 

Walker a primit o amendă de 1.500 de lire sterline în urma acțiunilor sale lipsite de responsabilitate.

ADVERTISEMENT