Fotbal international

Un jucător de la Real Madrid avertizează: “La Liverpool vor fi 11 animale!”

23.05.2018 | 15:07
Un jucator de la Real Madrid avertizeaza La Liverpool vor fi 11 animale
ADVERTISEMENT

Un jucător de la Real Madrid trage un serios semnal de alarmă, avertizându-şi coechipierii înaintea finalei Champions League, ce va avea loc sâmbătă 26 mai, la Kiev. Mijlocaşul german Toni Kroos cunoaşte bine stilul de joc al echipelor antrenate de Jurgen Klopp din perioada în care erau adversari în Bundesliga, Kroos la Bayern Munchen, Klopp pe banca Borussiei Dortmund.

Kroos e convins că meciul cu Liverpool va fi deosebit de greu şi să Real va trebui să suporte o uriaşă presiune, o agresivitate nemaintâlnită, dar speră ca proverbialul ghinion al antrenorului german de a pierde finale pe bandă rulantă să nu se rupă tocmai acum şi Madridul să scrie istorie, devenind primul club din Champions League cu trei succese consecutiv.

ADVERTISEMENT

Avertismentul lui Kroos, demn de luat în seamă

“Mereu când jucam împotriva echipei lui era dificil. La Bayern Munchen am avut multe probleme în faţa lui Dortmund. Mereu. Mă aştept la acelaşi lucru sâmbătă. Echipele lui sunt mereu foarte agresive. Presează încontinuu timp de 90 de minute. Şi sunt foarte motivate. Klopp se asigură de asta.

Vor fi 11 animale, cu toţii pregătiţi de meci, noi ne vom descurca mai bine cu mingea însă ei ne vor presa pentru 90 de minute. Ne aşteptăm la un Liverpool agresiv şi o echipă foarte rapidă în ofensivă, însă îi putem opri. Mă aştept la un meci foarte difcil, dar cu oportunităţi pentru a câştiga.

ADVERTISEMENT

Kroos, impresionat de oamenii din faţă de la Liverpool

Sper ca recordul său recent (Klopp a pierdut ultimele finale majore) să nu se schimbe. Pentru ei o oportunitate pentru că nu au mai fost într-o finală de mai bine de 10 ani şi nu cred că se aşteptau să ajungă acolo şi de aceea cred că vor da totul.

Am fost impresionat de cifrele lui Salah şi a marcat în meciuri foarte importante în Champions League, de exemplu în semifinale. Cred că ne poate pune în situaţii dificile dar trebuie să găsim o soluţie şi să ne aducem aminte că nu e vorba doar despre Salah. Atacul lor îi mai are pe Firmino şi Sadio Mane; foarte dificil de jucat împotriva lor. Trebuie să învingem echipa lui Liverpool, nu doar un jucător”

ADVERTISEMENT
Tags: